Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secrete de vedete! Cum reuşeşte Diana Munteanu să arate aşa la 36 de ani

Publicat:

Secrete de vedete! mizeaza pe frumusetea naturala, având de partea ei un aliat de nadejde: timpul care pare sa fie îndurator cu aceasta. Prezentatoarea emisiunii "" reuseste sa se mentina într-o forma de zile mari.

este una dintre cele mai frumoase prezente din peisajul media autohton. Aceasta pare ca a reusit sa pacaleasca timpul, mentinându-se într-o forma de invidiat. Secretul pare sa fie un stil de viata sanatos, cu somn si dieta echilibrata.

Vedeta îsi învata acelasi lucru…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Imagini cu casa pe care și-a cumparat-o Oana Radu, dupa ce a plecat din apartamentul in care locuia cu fostul soț: „Cea mai frumoasa”

11:35, 30.03.2024 - Oana Radu și-a cumparat o noua locuința dupa divorțul de Catalin Dobrescu. Cei doi dețin impreuna un apartament pe care nu l-au imparțit inca, artista spune ca lasa totul pe mana justiției, caci și-a dat fostul soț in judecata. Dupa patru ani de relație, Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit,…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Andreea Marin nu poate uita ce se intampla in timpul casniciei cu Stefan Banica Jr. Vedeta face dezvaluiri dureroase

09:36, 16.02.2024 - Din exterior, parea ca traiește cea mai frumoasa perioada a vieții sale, insa doar ea știa ce suferința ii macina gandurile. Andreea Marin nu poate uita nici acum prin ce a trecut in timpul casniciei cu Ștefan Banica Jr. Prezentatoarea a vorbit deschis despre un capitol dureros, pe care a reușit cu…

Știrile Antena Stars. Carmen Bruma, despre secretul unei siluete perfecte. Cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat: "Asta este cheia succesului..." / VIDEO

16:06, 12.02.2024 - Invitata in platoul Știrilor Antena Stars, Carmen Bruma a vorbit despre secretul unei siluete perfecte. Vedeta a spus care sunt pașii pe care ii urmeaza de ani buni și cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat.

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.


Ce parere ai despre aceasta stire?