Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SE DĂ LEGE! Vești proaste pentru zeci de mii de români!

Publicat:

Un proiect de lege care prevede taxarea persoanelor care presteaza in timpul liber servicii prin intermediul platformelor digitale intra in dezbaterea saptamana viitoare si are mari sanse sa devina lege. Fara a fi supusa dezbaterii publice, initiativa legislativa prevede taxarea servicilor oferite prin intermediul platformelor tehnologice de tipul Uber, Taskrabbit, Indiegogo, Airbnb, etc. De precizat este ca textul initiativei legislative este ambiguu si nu prevede exact ce tipuri de platforme digitale sunt vizate.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vesti proaste pentru acesti pensionari: pierd bani la recalculare! Chiar noua Lege a Pensiilor 2024 prevede asta

09:30, 07.04.2024 - Data de 1 septembrie 2024 nu aduce doar vesti bune pentru pensionarii din Romania. Nu toti oamenii se vor alege cu „lefurile” marite. Vor exista si scaderi de venituri. Una din cele mai mari probleme din legea pensiilor este aceea ca pensionarii vor trebui sa faca dovada ca au muncit ore suplimentare,…

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…

Vești bune pentru calatorii romani! O companie aeriana lanseaza zboruri speciale pe doua noi rute din țara noastra

21:25, 01.02.2024 - Calatorii romani au parte de vești bune! O companie aeriana lanseaza zboruri speciale pe doua noi rute din țara noastra. Iata despre ce este vorba și cine va beneficia de aceasta situație!


Ce parere ai despre aceasta stire?