Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Scrisoarea de dragoste" a Mariei Constantin. Fiecare cuvânt al artistei îți seacă sufletul: "Mă îneacă lacrimile, am greșit. Nu suferi!"

Publicat:

S-au desparțit și pare ca nimic nu ii mai poate aduce inapoi. și au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, pana acum cateva zilee, cand vraja s-a destramat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele doua zodii care vor avea inima franta in luna mai. Vor suferi mult din dragoste

20:45, 21.04.2024 - Astrologii au dezvaluit care sunt zodiile care vor avea inima franta in luna mai, in urma desparțirii de partenerul sau partenera de cuplu sau de viața. Nativii din aceste doua semne ale zodiacului vor suferi mult din dragoste, insa pentru unii este un rau necesar. Ce se va intampla in urmatoarele saptamani.…

Trei zodii iși gasesc sufletul pereche in luna mai. Norocul in dragoste va fi de partea lor

11:36, 18.04.2024 - Norocul in dragoste va fi de partea nativilor in luna mai! Intr-un moment in care credeau ca nu mai au nicio șansa, nativii iși vor gasi sufletul pereche și vor incepe o noua etapa alaturi de partenerul lor. Zodiile vor intra in relații noi peste doar cateva saptamani!

Top 3 zodii norocoase in iubire. Isi intalnesc repede sufletul pereche, traiesc povesti de dragoste unice

13:31, 17.04.2024 - Cei mai norocoși nativi cand vine vorba despre iubire. Trei zodii au mare succes in plan sentimental și trebuie sa se aștepte la tot ce este mai bun din partea astrelor, care se aliniaza in favoarea lor. Iși vor gasi rapid sufletul pereche și vor avea parte de cele mai frumoase povești de dragoste.…

Theo Rose nu s-a gandit ca-și va intalni sufletul pereche, dupa desparțirea de Alex Leonte. Artista nu a mai crezut in poveștile de dragoste: „Viața...” / VIDEO

09:05, 12.04.2024 - Theo Rose nu s-a gandit ca-și va intalni sufletul pereche, dupa desparțirea de Alex Leonte. Artista nu a mai crezut in poveștile de dragoste. Iata ce marturisiri a facut cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

Test de atentie. Un cuvant este scris gresit, iti poti da seama care? Ai doar 5 secunde la dispozitie

21:15, 21.03.2024 - Cel mai tare test de atenție. Va propunem o noua provocare inteligenta, care va va pune serios minteala contribuție. Tot ce trebuie sa faci este sa gasești un cuvant scris greșit din aceasta lista. Ai doar cinci secunde la dispoziție, pune-te pe treaba. Cel mai dificil test de atenție In ultimii ani,…

Doua zodii feminine care iși vor intalni sufletul pereche de 8 martie. Va fi dragoste la prima vedere

11:55, 07.03.2024 - Viețile a doua zodii se vor schimba semnificativ la sfarșitul acestei saptamani, cand iși vor intalni sufletul pereche. Nativii se vor indragosti din prima secunda, iar dorințele lor de a-și gasi un partener vor deveni realitate. Iata despre cine este vorba!

Zodia care va avea probleme in relația de cuplu pe finalul lunii februarie 2024. Nativii vor suferi din dragoste

22:00, 12.02.2024 - O zodie din Horoscop va avea probleme in relația de cuplu pe finalul lunii februarie 2024. Chiar daca ne aflam in luna iubirii și totul ar trebui sa mearga bine, se pare ca unii nativi vor fi dezamagiți din dragoste. Iata cine sunt ghinioniștii pentru care anul 2024 nu va fi unul atat de bun!

Ghicitoarea zilei: „Care cuvant din dicționar este scris greșit?”. Tu ai idee care este raspunsul?

09:45, 06.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit și te vor amuza in aceasta zi de marți. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?


Ce parere ai despre aceasta stire?