Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Școala de Vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele își deschide luni porțile pentru participanții din acest an

Publicat:

Luni, 26 august 2019, dam startul celei de-a doua ediții a Școlii de Vara de Știința și Tehnologie de la Magurele. Peste 50 de elevi și alți 50 de profesori și consilieri școlari sunt așteptați sa treaca pragul institutelor de cercetare de pe platforma. Deschiderea oficiala a Școlii de Vara, secțiunea dedicata elevilor, va avea loc luni, 26 august 2019, in sala de festivitați a IFIN-HH, incepand cu ora 09:00.  La eveniment sunt așteptați sa participe acad. dr. (director IFIN-HH), prof. univ. dr. (decanul Facultații de Fizica, UB), (președintele…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Specializarea Arhitectura la UMFST ”George Emil Palade”

01:25, 08.04.2024 - Specializarea de Arhitectura din cadrul Universitații de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" Targu Mureș este un program de 6 ani, organizat in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu" din București, care ofera studenților o baza solida in…

Universitatea Ovidius din Constanta, membru fondator al Asociatiei Școala Nationala pentru Energie Nucleara – SNEN

14:15, 02.04.2024 - Universitatea Ovidius din Constanta UOC a devenit, vineri, 29 martie 2024, membru fondator al Asociatiei Scoala Nationala pentru Energie Nucleara ndash; SNEN. Universitatea Nationala de Stiinta si Tehnologie POLITEHNICA Bucuresti a gazduit Adunarea Generala de infiintare a asociatiei, creata cu scopul…

UAIC, membru fondator al Asociației Școala Naționala pentru Energie Nucleara – SNEN

12:36, 02.04.2024 - Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a participat la Adunarea Generala de inființare a Asociației Școala Naționala pentru Energie Nucleara – SNEN, care a avut loc vineri, 29 martie 2024, la Universitatea Naționala de Știința și Tehnologie POLITEHNICA București.  Scopul Asociației este reprezentat…

Nichita Stanescu, nascut pe 31 martie

05:06, 01.04.2024 - Unul dintre cei mai mari poeți ai Romaniei și limbii romane, pe care el insuși o numea „dumnezeiesc de frumoasa", Nichita Stanescu, s-a nascut pe 31 martie 1933, la Ploiești. Dupa studii primare și liceale, urmeaza cursurile Facultații de Filologie de la Universitatea din București (1952-1957). A intrat…

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, prezent la Simpozionul Internațional „Food you Trust”

17:25, 27.03.2024 - Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei susține inovațiile in domeniul alimentar și participa, in perioada 28-29 martie, cadrul celei de-a patra ediții a simpozionului internațional „Food you Trust” – un eveniment dedicat calitații și siguranței alimentare, organizat…

Banca de Gene, colaborare cu o universitate din Finlanda

13:00, 23.03.2024 - Banca de Resurse Genetice Vegetale din Buzau a primit, in aceasta saptamana, o vizita din partea conducerii Școlii de Biotehnologie și Resurse Naturale de la Hame University of Applied Sciences din Finlanda. Ea a fost insoțita  de Adrian Peticila, prodecan al Facultații de Horticultura de la Universitatea…

Experții HKUST au dezvoltat diagnosticarea Alzheimer

17:55, 21.02.2024 - O echipa de cercetare internaționala condusa de Universitatea de Știința și Tehnologie din Hong Kong (HKUST) a inregistrat o noua performanța in diagnosticarea și managementul bolii Alzheimer (AD). Echipa condusa de Nancy Ip, rector și profesor de știința vieții la HKUST, directorul Centrului pentru…

Proiect de știința participativa pentru elevi, profesori, voluntari și comunitațile locale din Geoparc

13:25, 29.01.2024 - Calitatea surselor alternative de apa (ex. fantani, izvoare) de pe teritoriul Geoparcului Internațional UNESCO Țara Hațegului și in ce masura consumul apei are impact asupra schimbarilor climatice și a calitații vieții noastre vor fi analizate in cadrul unui proiect de știința participativa (citizen…


Ce parere ai despre aceasta stire?