Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schultz o TRIMITE pe Merkel la LUPTĂ CONTRA lui Trump

Publicat:

Alegerile generale din Germania se apropie, iar recenta aprobare a „casatoriei pentru toți” inclusiv de parlamentari creștin-democrați pare sa-i fi lasat pe social-democrați fara muniție electorala. In plus, Schultz l-a inclus pe Trump in galeria „autocraților”, alaturi de Putin și Erdogan.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intarzierile Vestului a trimite arme il ajuta pe Putin sa caștige razboiul din Ucraina. Trupele Kievului iși pierd spiritul de lupta necesar pentru a invinge

14:25, 18.04.2024 - Intrebați un soldat ucrainean daca mai crede ca Occidentul va sta alaturi de Kiev "atat timp cat va fi nevoie". Aceasta promisiune suna a gol cand au trecut patru saptamani de cand unitatea sa de artilerie a avut ultima data un obuz de tras, așa cum s-a plans un militar de pe front.

Romania trimite trupe in Orientul Mijlociu. Militarii romani vor lupta impotriva rebelilor Houthi 

16:05, 16.04.2024 - Klaus Iohannis a informat printr-o scrisoare, trimisa marți Parlamentului, ca a aprobat participarea militarilor romani la operațiunile militare coordonate de SUA și UE impotriva rebelilor Houthi in Orientul Mijlociu și a transmis o cerere de aprobare.

Germania trimite inca un sistem antiaerian Patriot in Ucraina. „Teroarea rusa provoaca suferinte incomensurabile”

18:05, 13.04.2024 - Germania va furniza Kievului un sistem de aparare antiaeriana Patriot suplimentar pentru a se apara impotriva „intensificarii atacurilor aeriene ruse impotriva Ucrainei”, a anuntat sambata Ministerul german al Apararii.

Suparat pentru ca a fost criticat, presedintele din Botswana ameninta ca trimite 20.000 de elefanti in Germania

23:55, 02.04.2024 - Presedintele Botswanei a amenintat ca va transfera pana la 20.000 de elefanti in Germania, iritat de criticile Berlinului fata de vanatoarea de animale si exportul de trofee, relateaza News.ro.

Președintele Romaniei va fi Imparatul Lumii anunța Inteligența Artificiala

19:30, 01.04.2024 - America, Rusia și China au intrat total in trepidație, rade in hohote un oarecine, oarepeunde, acum și aici. Oarecinele are favoriți, monoclu, baston. Sta pe banca-n Cișmigiu și clapacește la telefonul lui mobil. Vorbește cu Trump, cu Macron, cu Putin, cu Xi Jinping, cu Biden, cu Fidel Castro, cu Churchill,…

De ce Germania este veriga slaba a Occidentului in lupta cu Putin

08:05, 05.03.2024 - Doua scandaluri de securitate uriașe, care au izbucnit la finalul saptamanii trecute in jurul razboiului din Ucraina, au aratat din nou de ce Germania cancelarului Olaf Scholz este cea mai slaba veriga a Occidentului in confruntarea cu Rusia, scrie The Spectator.

Biden și Trump au caștigat alegerile primare pentru prezidențiale in Michigan. Un numar mare de democrați nu vor vota pentru Biden

08:30, 28.02.2024 - Președintele american Joe Biden a caștigat cu ușurința marți alegerile primare prezidențiale ale democraților din Michigan, insa votul de protest al democraților suparați din cauza sprijinului sau pentru razboiul Israelului impotriva Hamas in Gaza a depașit așteptarile organizatorilor, transmite Reuters.

Putin ar putea termina in Ucraina ce-a inceput Hitler in Germania. Cazul supravietuitorilor ucraineni ai Holocaustului

11:45, 28.01.2024 - Mii de supravietuitori ai genocidului nazist continua sa traiasca in Ucraina, unde sufera efectele unei agresiuni militare rusesti care nu da semne ca se va incheia prea curand si se tem ca-si vor sfarsi zilele asa cum le-au inceput: intre sirenele si bombardamentele pe care Kremlinul le-a readus in…


Ce parere ai despre aceasta stire?