Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene de coşmar pentru locatarii unui bloc din Galaţi. Un bărbat de 35 de ani şi-a fugărit vecinii cu o secure

Publicat:

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru amenintare. El a fost imobilizat de un echipaj de jandarmi, care l-a predat politistilor pentru continuarea cercetarilor. In cauza, cel putin trei persoane au depus marturii in calitate de parti vatamate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarațiile cutremuratoare ale vecinilor care au gasit-o pe femeia ucisa in Galați. Au luat parte la scene șocante: ”Nu se vedea ca e om”

08:40, 15.04.2024 - Este alerta in Galați, dupa ce o femeie a fost gasita moarta in pat, cu rani grave pe corp și intr-o balta de sange. Vecinii ei au fost cei care au intrat in casa ei și au aflat ca a murit, iar acum au facut declarații cutremuratoare.

„Cainii”, apostrofați de galerie la Galați! Scene dure: ultrașii n-au mai rezistat

22:55, 08.04.2024 - Imediat dupa fluierul final din Oțelul - Dinamo 1-0, jucatorii echipei bucureștene au fost „convocați” de galerie și apostrofați de ultrași! Dinamo avea nevoie de victorie la Galați pentru a respira. Nu s-a intamplat, „cainii” au aratat foarte rau și au pierdut, 0-1, gol inscris in ultimul minut al…

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Scene barbare: un polițist din Timișoara a fost batut de un barbat in timpul unei intervenții

13:25, 26.03.2024 - Un barbat este acuzat de doua fapte de ultraj, dupa ce a lovit si a amenintat un politist care a fost chemat sa aplaneze un conflict in Timisoara. Agresorul a continuat scandalul in autospeciala si in sediul Politiei, unde a fost dus la audieri. Iata ce transmite Parchetul”In data de 24.03.2024,…

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Copila batjocorita repetat de un barbat din Galați in locuința in care statea cu chirie. Agresorul a fost arestat

13:16, 15.03.2024 - Mama unei fete de 15 ani a anunțat Poliția cand adolescenta i-a povestit ca a fost violata, de mai multe ori, de un barbat de 30 de ani in imobilul din Galați in care acesta locuiește cu chirie.

Incident incredibil! Locatarii unui bloc au facut gratar in apartament, cu ușa deschisa. Vecinii, speriați, au sunat la 112

13:40, 15.02.2024 - Alerta la Galați din cauza unor persoane care au facut gratar intr-un bloc. Pompierii au fost informați ca pe casa scarii este foarte mult fum. Ulterior, s-a stabilit ca nimeni nu este in pericol.

Incendiu intr-un bloc din Galați, din cauza unei prize defecte. Locatarii s-au evacuat

15:50, 13.02.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de luni spre marți, 12/13 februarie 2024, in orașul Galați. Locatarii s-au evacuat din bloc și au facut noapte alba. ISU Galati a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre un incendiu cu degajari de fum pe intr-un bloc de pe strada Traian Vuia din orașul Galați.…


Ce parere ai despre aceasta stire?