Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCENĂ DRAMATICĂ ÎN BRAZILIA. Un poliţist a tras în doi hoţi într-o farmacie în timp ce ţinea un copil în braţe

Publicat:

Imagini ca in filmele de actiune au fost surprinse in Brazilia. Un politist a imobilizat doi hoti, iar in tot acest timp si-a tinut copilul in brate. Scena s-a produs intr-o farmacie din statul , unde ofiterul intrase impreuna cu sotia si fiul sau.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Imagini virale cu dictatorul din Belarus. Cu un cațel alb și pufos in brațe, Lukașenko vorbește cu generalii despre atacarea Poloniei

15:05, 27.03.2024 - Imagini virale din Belarus cu dictatorul Aleksandr Lukașenko. Acesta a inspectat trupele de la granița unde a vorbit inclusiv despre atacarea Poloniei și a Țarilor Baltice, ținand in brațe cațelul sau de companie, un Spitz pe nume Umka.

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.

Imagini dureroase de la priveghiul lui Mile Povan! Artistul a fost comemorat de familie și colegii de scena / VIDEO

12:45, 01.03.2024 - A fost o zi grea pentru familia și prietenii lui Mile Povan, care au fost prezenți la priveghiul artistului. A avut loc un moment emoționant, in care colegii de scena au cantat pentru el, iar imaginile sunt de-a dreptul dureroase. Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele tururor.

Icoana Maicii Domnului „Injunghiata“. Originea acestei imagini unice a Fecioarei Maria ranite, cu pruncul in brațe

11:30, 09.02.2024 - Icoana Maicii Domnului „Injunghiata” este o fresca pictata in secolul al XIV-lea. Biserica are o poveste despre aceasta icoana, cu o reprezentare unica, asupra careia a ridicat mana un calugar.

Viteza a curmat doua vieti, pe DN 2A! Imagini de impact din bordul autoturismului unde doi barbati au murit (VIDEO)

22:46, 06.02.2024 - Intr o seara de februarie, pe drumul national DN 2A intre Ovidiu si Mihail Kogalniceanu a devenit scena unei tragedii ingrozitoare. La ora 21:00, politistii Serviciului de Siguranta Rutiera au fost alertati cu privire la un accident rutier. La sosirea lor, s au confruntat cu o scena devastatoare. Implicate…

Spunea pe scena ca femeile grase nu ajung in rai: o doamna plinuța l-a zburat de pe scena/ VIDEO

20:45, 26.01.2024 - In fața unei sali arhipline, un ministru protestant din Brazilia a spus ca femeile supraponderale nu pot intra in rai. Discursul sau inflacarat a enervat una dintre femeile mai plinuțe din sala.In timp ce ministrul vorbea, femeia a venit in viteza, a intrat puternic in el și l-a zburat efectiv de…

Imagini in premiera cu scena din finala naționala a Eurovision 2024

17:30, 18.01.2024 - Au fost publicate imagini in premiera cu felul cum va arata scena din finala naționala a Eurovision 2024. ”Anul acesta am ales o scena care va fi mult mai mare și mult mai spațioasa. Fiecare participant va avea posibilitatea de a se pregati și a alege cel mai frumos numar de show. Ne auzim in finala…

Blindatul Bradley M2 iese invingator dupa o confruntare dramatica cu un tanc rusesc T-90 | VIDEO

10:55, 14.01.2024 - Imagini dramatice de pe campul de lupta ar arata o confruntare intre trupele ucrainene intr-un vehicul de infanterie (IFV) M2 Bradley furnizat de SUA și un tanc de lupta principal rusesc avansat T-90M.


Ce parere ai despre aceasta stire?