Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scapă de grija VERGETURILOR, cu rețeta Nicoletei Luciu! Produsul se găsește la orice plafar și e ieftin

Publicat:

Dar cum a reușit, totuși, dupa ce a pus 40 de kilograme, sa nu faca vergeturi?

Cu un singur lucru, pe care il gasești la orice plafar. Și, mai mult, e și ieftin! Vezi pe viva.ro despre ce e vorba

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Produsul romanesc care i-a cucerit pe straini: Este foarte ieftin și se gasește in orice magazin

23:30, 04.04.2024 - Acest produs autohton romanesc a cucerit inimile strainilor. Fie ca il achiziționeaza pentru consum acasa, fie ca il savureaza la restaurant, este extrem de popular, mai ales datorita prețului sau accesibil.

Testul imposibil de rezolvat: Gasește peștele ascuns in mulțimea de caracatițe. S-a camuflat atat de bine incat doar un mic detaliu il da de gol

12:11, 17.03.2024 - Mulți internauți au petrecut ore intregi incercand sa dea de urma acelei creaturi acvatice ascunse printre tentaculele caracatițelor, insa, cu toate eforturile depuse, puțini au reușit sa identifice peștele din imagine. Deși raspunsul este la indemana celor cu o privire perspicace și o rabdare de fier,…

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

DESERT Tort ieftin, de sezon

15:50, 02.03.2024 - Rețeta combina un blat de pișcot, budinca de vanilie și un strat de capșuni in gelatina, creand un desert rafinat și aromat, ideal pentru orice ocazie. The post DESERT Tort ieftin, de sezon first appeared on Informatia Zilei .

Cornuri delicioase cu magiun, rețeta cu care nu dai greș. Pașii pregatirii desertului aromat și ieftin

18:50, 23.02.2024 - Rețeta cornurilor pufoase cu magiun/gem este simpla, delicioasa și se prepara foarte repede, iar rezultatul este minunat. Pentru desertul gustos care va impresiona musafirii ai nevoie de cateva ingrediente.

Alimentul care te ajuta sa slabești 10 kilograme intr-o luna. Este ieftin și se gasește in toate piețele din Romania

08:55, 19.02.2024 - Un aliment miraculos te ajuta sa slabești chiar și 10 kiligrame intr-o luna, fara sa iți afecteze sanatatea. Este un ajutor uriaș pentru sanatate și benefic pentru o silueta de vis. Romanii il gasesc in toate piețele din Romania, la prețuri foarte mici.

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Ingredientul din saorma care o face calorica. Scapa de el si o vei putea manca fara grija kilogramelor in plus

13:00, 25.01.2024 - Șaorma, unul dintre cele mai populare preparate fast-food-uri din Romania, poate fi reinventata intr-o varianta care promite sa nu adauge kilograme in plus, spre deliciul și relaxarea iubitorilor de mancare rapida. Afla secretul unei shaorme care nu ingrașa in textul de mai jos! Cum poți manca o șaorma…


Ce parere ai despre aceasta stire?