Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scapă de BURTĂ fără să mergi la sală! Pași simpli la care nu te-ai fi gândit!

Publicat:

Tot mai multa lume se confrunta cu dificultați atunci când vine vorba de dat burta jos. Puțini sunt cei care știu ca exista niște trucuri prin care poți arata mai slab, fara sa mergi la sala.

Cel mai important de știut este faptul ca poziția de drepți te poate face sa arați cu 2,5 kilograme mai slab. Un alt sfat este acela de a renunța la bauturile acidulate. Se recomanda mersul la culcare cu o ora mai devreme și un consum mai ridicat de cereale și proteine.

Specialiștii recomanda și suplimentele alimentare ce conțin arginina, un aminoacid ce contribuie la pierderea în…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum poți scapa de boli fara a lua medicamente. Ce spun specialiștii: „O cale cat mai naturala”

12:51, 21.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom explica cum poți scapa de boli fara a lua medicamente. Pastilele nu sunt intotdeauna soluția, mai ales daca exista probleme de sanatate mai ușoare. Iata ce spun specialiștii!

Noul dispozitiv obligatoriu la masina. Soferii nu vor mai putea scapa de „Big Brother”

10:00, 21.04.2024 - Soferii vor fi urmariti de un dispozitiv montat pe propria lor masina si nu pot face nimic in aceasta privinta. Masinile noi inmatriculate in a doua jumatate a acestui an vor fi obligați sa aiba montata așa numita „cutie negra” pe autoturism. Dispozitivul va inregistra date despre șofer, cum ar fi viteza…

Cum sa eviți aglomerația din supermarketuri inainte de Paște. Ora la care trebuie sa mergi la cumparaturi ca sa nu stai la coada

21:35, 17.04.2024 - Specialiștii ne fac atenți la cateva trucuri prin care sa evitam aglomerația din supermarketuri inainte de Paște și pentru a ne bucura, in schimb, de sesiunea de cumparaturi. Iata despre ce este vorba!

Ce oua nu trebuie sa cumperi sub nicio forma! La ce sa fii atent atunci cand mergi la cumparaturi

11:51, 03.04.2024 - Specialiștii recomanda sa fim foarte atenți atunci cand cumparam oua și sa le alegem intotdeauna ținand cont de cateva reguli esențiale pentru sanatatea noastra. Iata ce nu ar trebui sa uiți niciodata!

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Pericolul din sala de cinema. La ce sa fii atent cand mergi la film, specialistii avertizeaza

12:50, 23.02.2024 - Tuturor ne place sa mergem la cinema, alaturi de partener, sau prieteni, și sa vedem un film bun. Dar, ceea ce poate nu toți știu, este ca trebuie sa fim atenți la pericolul din sala de cinema, cand mergem la film.

De ce ușa de la baie trebuie ținuta inchisa mereu. Detaliul incredibil la care nu te-ai fi gandit

11:00, 21.02.2024 - O mulțime de romani sunt fascinați de tradițiile Feng Shui, care ne promit o viața plina de fericire și prosperitate, daca ne armonizam mediul inconjurator cu energiile ce ar circula in jurul nostru.Poate ca deja avem rude, sau prieteni, care utilizeaza unele culori prin casa, sau iși aranjeaza mobila…

Cel mai relaxant cantec din lume. Te scapa imediat de stres, l-ai ascultat vreodata?

09:30, 04.02.2024 - Ca fiecare, avem uneori momente in care ne dorim relaxare, și care ar fi cea mai buna modalitate de a ne relaxa decat ascultand muzica? Daca nu ai incercat pana acum, ar fi cazul, mai ales ca acum ai și cel mai relaxant cantec din lume. Specialiștii spun ca te scapa imediat de stres. Citește […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?