Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scapă de acarieni și de căpușe cu două ingrediente pe care le ai și tu în casă! Peste noapte devin istorie

Publicat:

Îți provoaca greața numai când le vezi, iar înțepaturile lor sunt extrem de periculoase și pot sa te ucida.

Capușele și acarienii sunt la fel de periculoși, iar daca nu îți speli regulat perna și așternuturile la 95 de grade Celsius, riști sa te trezești cu iritații pe fața și pe corp din cauza lor.

În Statele Unite ale Americii, se crede ca patru din cinci case sunt infestate cu acarieni, responsabili de alergii de atsm, însa acest lucru poate fi remediat cu câteva ingrediente pe care le ai și tu acasa.

Vezi pe www.antenastars.ro…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orașul din nordul Japoniei care inregistreaza cea mai mare temperatura de primavara din istorie

13:05, 15.04.2024 - Temperatura din Sapporo a depasit luni pragul de 25 de grade Celsius, doborand astfel recordul de caldura pentru aceasta perioada a anului in capitala insulei Hokkaido, in nordul extrem al Japoniei, a anuntat Agentia japoneza de meteorologie (JMA), informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Stresul și problemele de somn: Cum le poți combate

17:36, 01.04.2024 - Stresul poate influența atat calitatea, cat și durata somnului. Experții recomanda un somn de 7-9 ore pe noapte, in funcție de varsta, dar sunt studii care arata ca mulți adulți dorm mai puțin de 7 ore pe noapte, acest deficit de somn contribuind la apariția unor probleme de sanatate. Cum afecteaza…

Nissan: 30 de modele noi pana in 2027. 14 dintre ele cu motor termic

12:06, 25.03.2024 - In urmatorii trei ani, Nissan vrea sa faca schimbari importante in ceea ce privește portofoliul de modele. Potrivit celui mai nou plan de afaceri, niponii intenționeaza sa lanseze 30 de noi modele pana in 2027. Dintre acestae, 16 vor fi hibride sau pur electrice, iar restul vor fi echipate cu motor…

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Modalitatea prin care poți scoate petele de pe vesela. Trucul de curațenie util pentru orice doamna!

19:00, 05.02.2024 - Te confrunți cu pete galbene pe canile sau pe lucrurile tale din bucatarie? Iata care este trucul perfect pentru a scapa de aceasta problema și vor fi mereu curate, gata de folosit. Spalarea corecta a vaselor nu este atat de complicata pe cat credeți, iar daca sunteți de parere ca faceți acest lucru…

Record de temperatura in București, a fost cea mai geroasa noapte. Cum arata Capitala acoperita de zapada

10:40, 21.01.2024 - Record meteo in București. A fost cea mai geroasa noapte din aceasta iarna. S-au inregistrat minus 9,9 grade Celsius la stația meteo din Baneasa. Extrem de frig a fost și in restul țarii. 


Ce parere ai despre aceasta stire?