Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal la școală din Gorj, unde o profesoară umbla cu un ciocan în geantă. Elevii, îngroziți: "Ajutaţi-ne, ne omoară!"

Publicat:

O profesoara din Gorj, data afara pentru ca umbla cu un ciocan in geanta, s-a intors la catedra dupa ce tribunalul a hotarat ca a fost concediata pe nedrept. Decizia judecatorilor a starnit o furtuna in scoala. Profesoara este acuzata acum ca a lovit un elev si ca isi terorizeaza colegii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal la o școala din Romania! O profesoara de biologie, acuzata ca i-ar umili pe elevi: ”Am spus in gluma”

10:20, 05.04.2024 - Un nou scandal a izbucnit la o școala din Romania. O profesoara de biologie este acuzata ca ar fi jignit și umilit mai mulți elevi. Vestea a ajuns și la urechile parinților, care au luat masuri. Sunt hotarați sa ia masuri legale in ceea ce o privește. Dialogul dintre profesoara și parinți este halucinant.

Doi elevi retinuti, altul ajuns la spital, dupa un scandal intre doua tabere din aceeasi scoala

08:50, 27.03.2024 - Mai mulți elevi de la aceeași școala au facut scandal intr-o zona din orașul Arad. Un tanar a fost lovit și a ajuns la spital. Alți doi tineri au fost reținuți de polițiști. Incidentul a avut loc marți. Polițiștii aradeni au fost sesizați despre faptul ca „mai mulți tineri, de la o unitate școlara din…

Situatie revoltatoare intr-o scoala din Constanta. O profesoara a fost inregistrata in timp ce iși jignea elevii. Politia a deschis o ancheta

18:00, 26.03.2024 - O situatie revoltatoare a avut loc, de curand, intr-o scoala din Constanta. Mai mulți parinti ai elevilor care studiaza la instituția de invațamant s-au revoltat, dupa ce au surprins-o pe invatatoarea celor mici in timp ce ii jignea pe copii, tipa la ei si ii pedepseste fara motiv.

(video) Scandal la o școala din Romania: O profesoara, reclamata ca i-a invațat pe copii sa spuna in franceza „puii noștri in curtea voastra”

19:45, 02.02.2024 - Este scandal la o școala din orașul Brașov, Romania, unde o profesoara de franceza este acuzata de elevi și parinți ca folosește expresii vulgare. Ea i-a invațat pe elevi cum se spune in franceza „puii noștri in curtea voastra”. Gestul femeii a starnit revolta parinților, care i-au facut plangere, scrie…

Scandal la o școala din Brașov. Profesoara reclamata ca i-a invațat pe copii cum sa spuna in franceza "puii noștri in curtea voastra"

09:45, 02.02.2024 - Este scandal la o școala din Brașov, unde o profesoara de franceza este acuzata de elevi și parinți ca folosește expresii vulgare. Ea i-a invațat pe elevi cum se spune in franceza "puii noștri in curtea voastra". Gestul femeii a starnit revolta parinților care i-au facut plangere.

Un primar dintr-o comuna duce copiii la școala, dupa ce șoferul microbuzului a fost prins beat la volan

16:35, 31.01.2024 - Primarul comunei sucevene Balcauți se trezește dimineața pentru a duce copiii la școala, cu autobuzul școlar. Dupa-amiaza e randul viceprimarului. Asta se intampla dupa ce șoferul angajat pentru acest serviciu a ramas fara carnet. A fost prins de polițiști baut la volan, relateaza  Monitorul de Suceava.…


Ce parere ai despre aceasta stire?