Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCANDAL la o şcoală din Galaţi. Copiii nu vor să mai vină la ore din cauza unui coleg AGRESIV VIDEO

Publicat:

Baiatul de 8 ani a fost mutat la scoala in care invata acum in urma cu doar cateva luni. De atunci insa, cei 26 de colegi ai baiatului povestesc ca sunt batuti si agresati si refuza sa mai vina la ore.

"Pur si simplu s-a trezit ca ii da o palma la ora de sport. I-a ramas urma pe fata", a spus un parinte.

"Copiii nostri nu-si pot desfasura cursurile. Sa urce sa escaladeze geamul clasei, sa ameninte ca se arunca si 27 de copiii sa priveasca inmarmuriti si doamna invatatoare fara sa poata face nimic", a spus o alta mamica.

Directorul scolii sustine ca baiatul nu poate…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Motivul șocant pentru care elevul in varsta de 18 ani a fost injunghiat in Galați. Atacatorul a mai avut probleme cu legea și in trecut

18:35, 04.04.2024 - Un elev in varsta de 18 ani a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost atac din senin de un individ necunoscut in Galați. Se pare ca barbatul a mai avut probleme și in trecut cu legea și a mai fost surprins in apropierea școlii unde adolescentul a fost injunghiat.

Orașul din Romania in care copiii au probleme de vorbire si intelegere. Se intampla din cauza efectelor izolarii și invațarii online

08:30, 15.03.2024 - Exista un oraș in Romania in care copiii au probleme de vorbire si intelegere. Totul se intampla din cauza efectelor izolarii și invațarii online. Iata despre ce zona din țara noastra este vorba, dar și ce au transmis logopezii!

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Scandal la Turda! Bunicii paterni i-au luat copiii mamei! DGASPC a preluat cauza de incredințare a minorilor!

12:50, 20.02.2024 - Duminica, pe strada Ion Luna Caragiale din Turda a intervenit o stare conflictuala, dupa ce bunicii paterni au luat minorii unei mame, iar polițiștii au fost solicitați sa intervina, fiind acuzații de ”rapire copil”. ”La data de 18 februarie a.c., in jurul orei 13.55, polițiștii din cadrul Poliției…

Ministrul roman al Apararii, despre comportamentul agresiv al Federației Ruse. Oficialul viziteaza Șantierul Naval din Galați

13:06, 26.01.2024 - Ministrul Apararii Nationale, Angel Tilvar, a vizitat, joi, 25 ianuarie, Santierul Naval Damen din Galati si spune ca Fortele Navale Romane au in derulare programe de inzestrare importante, care le vor permite sa-si indeplineasca mai eficient misiunile.


Ce parere ai despre aceasta stire?