Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal la CJ Gorj!

Publicat:

Consilierii județeni ai PNL au cerut astazi, in ședința Consiliului Județean, demiterea conducerii Intreprinderii de Drumuri și Poduri. a cerut anterior ca punctul 3 din ordinea de zi, prin care se așteapta aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli ai IDP, sa fie retras. Liberalii au aratat ca societatea are pierderi uriașe. Cu toate … la CJ Gorj! apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Exproprieri suplimentare la intersecția Drumului Boilor cu Centura Timișoara Sud

14:15, 04.04.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara anunța ca pe 15 și 16 aprilie, la Primaria Timișoara, se vor discuta despre exproprierile suplimentare necesare in zona viitoarei girații de la intersecția Drumul Boilor – Centura Timișoara Sud.

(VIDEO) Au inceput lucrarile la lotul 3 din autostrada Pietroasele – Buzau

11:41, 05.03.2024 - Zilele trecute a fost deschis șantierul pentru lucrarile ce vor fi efectuate pe Lotul 3 al autostrazii A7 – Pietroasele- Municipiul Buzau. Ieri, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRPD) Buzau, Sorin Robu, a efectuat o vizita de lucru in zona in care au demarat lucrarile. ,,Pe sectorul…

Restricții de circulație pe DN1 E60, intre localitațile Huedin și Poieni. Se efectueaza lucrari

13:26, 21.02.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (D.R.D.P) Cluj anunța restricții de circulație pe DN1 E60.Incepand de azi, 21.02.2024, se vor institui restricții de circulație pe DN1 (E60), sectorul de drum cuprins intre km 536+100 – km 554+600, județul Cluj.Se vor efectua lucrari de montare a parapetelor de…

FOTO. S-au furat roțile containerelor de colectare selectiva, amplasate și intreținute de DRDP Timișoara

14:00, 19.02.2024 - In ultimele luni, containerele de colectare selectiva amplasate și intreținute de Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara au fost in centrul mai multor probleme. De aceasta data, spun reprezentanții direcției, au fost furate roțile acestora in doua dintre parcarile administrate de ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?