Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Savanți: cauzele războaielor și conflictelor sînt înrădăcinate în psihologie

Publicat:

Razboaiele și conflictele sint inradacinate in psihologie, potrivit oamenilor de știința din SUA care au realizat studiul. Studiul oamenilor de știința americani de la Universitatea din Massachusetts a fost publicat in revista . Analizind cauzele conflictelor globale, locale, naționale și militare oamenii de știința au descoperit ca acestea sint adesea cauzate de necesitați

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai rau și cel mai bun moment al zilei - Descoperirea oamenilor de știința

20:26, 15.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca ora 5 dimineața este oficial cel mai rau moment al zilei, in funcție de starea de spirit, de ritmul circadian și de alți factori, potrivit unui nou studiu publicat in „PLOS Digital Health Journal”, noteaza Mediafax. Studiul a folosit datele stranse de la 2.602…

Oamenii de știința din Franta au descoperit alimentele care afecteaza aspectul fizic al omului

08:25, 14.03.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit care dintre alimente afecteaza aspectul fzic al omului. Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știința francezi de la Universitatea din Montpellier. Unele produse pot reduce atractivitatea, la aceasta concluzie neașteptata a ajuns cercetatorii francezi…

Dezvaluirie cutremuratoare ale doctoriței Monica Pop: "Am o prietena care a facut trei cancere dupa vaccinul antiCovid!"

19:30, 29.02.2024 - "Am pierdut și o prietena care a facut trei cancere dupa vaccin. O personalitate, care s-a dus. Vaccinul asta nu e sigur. E posibil ca vaccinul asta sa fi facut foarte mult rau, ca nu putem fi siguri. Numarul celor cu efecte secundare este uriaș. In Germania e o clinica ce aduna efectele secundare.…

Cercetatorii au creat un catalog exhaustiv al 'locuitorilor invizibili' din adancurile oceanului

19:20, 25.01.2024 - Oamenii de stiinta au finalizat catalogarea microorganismelor care traiesc in cel mai mare habitat al planetei, oceanele. Studiul, condus de italianca Elisa Laiolo de la Universitatea de Stiinta si Tehnologie King Abdullah din Arabia Saudita, se numeste Kmap si a fost publicat in jurnalul stiintific…

“Știința” la Cluj: Elevilor li se scaneaza palmele ca sa afle ce cariera sa-și aleaga

14:00, 25.01.2024 - Inspectoratul Școlar Județean Cluj a anunțat lansarea un proiect-pilot revoluționar, in colaborare cu Clubul Lions și Universitatea Babeș Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Peste 100 de elevi de clasa a XI-a vor participa la acest proiect, care propune scanarea palmelor pentru…

Pericolul folosirii telefoanelor mobile in timpul mersului - Picioarele se deformeaza in stil cowboy

20:35, 16.01.2024 - Tastarea pe ecranul unui smartphone in timpul deplasarii pe jos afecteaza mersul oamenilor: viteza de mers scade, iar largimea pașilor crește. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetatorii de la Universitatea de Științe Aplicate Campus Viena din Austria. Potrivit oamenilor de știința, astfel,…

Descoperirea oamenilor de știința: O "piele vie" protejeaza Marele Zid Chinezesc

22:35, 05.01.2024 - Porțiunile de pamint batut ale Marelui Zid Chinezesc – construite prin comprimarea materialelor naturale cu soluri – au fost considerate ca un punct slab al structurii sale. Dar aceste zone ale monumentului emblematic au dezvoltat o linie naturala de aparare impotriva riscului de deteriorare care se…


Ce parere ai despre aceasta stire?