Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şase copii trăiesc într-o sărăcie crâncenă în subsolul unui bloc! Cum a reuşit să le schimbe viaţa Sorana, fosta membră Asia?

Publicat:

O familie cu sase copii, dintre care unul este bolnav de sindromul Down traiesc în conditii mizerabile de noua ani de zile. O femeie a fugit de bataile sotului sau, într-o boxa la subsolul unui bloc din cartierul Ferentari din Capitala.

Femeia locuieste alaturi de cei sase copii, dar si cu mama ei, într-o singura camera, într-o saracie crâncena si respira un aer greu. Echipa emisiunii "" a venit în casa lor si le-a dat o mâna de ajutor.

Afla aici mai multe detalii despre povestea lor cutremuratoare, dar si cum îi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum a reușit Larisa Iordache sa depașeasca perioada grea din viața ei. Fosta sportiva avea des atacuri de panica: "Intram in sala și plangeam..." / VIDEO

11:30, 26.03.2024 - Larisa Iordache este o persoana ambițioasa, insa au existat momente in care a apelat la ajutor de specialitate. Fosta gimnasta povestea, cu ceva vreme in urma ca, dupa ce a aflat ca mama sa este bolnava și ca se va stinge din viața, a trait fiecare zi cu foarte multa durere.

Mihaela Borcea, dezvaluiri la 13 ani de la divorțul de Cristi Borcea: „Am construit un imperiu”. Cum se ințelege cu Alina Vidican și Valentina Pelinel

13:51, 06.03.2024 - Mihaela și Cristi Borcea au avut o casnicie care a durat 23 de ani, insa au pus punct mariajului in urma cu aproape 13 ani. Fosta soție a omului de afaceri a facut dezvaluiri despre relația pe care o are in prezent cu acesta, dar și cum se ințelege cu Alina Vidican și Valentina Pelinel.Mihaela Borcea,…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Drama teribila a Irinei, fosta membra a trupei ASIA: ”Am reușit sa raman intreaga la minte, deși sufletul...”

19:20, 14.02.2024 - Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Irina Nicolae duce o viața liniștita la Budapesta, alaturi de soțul și fiica sa. Insa nu intotdeauna a avut parte de tihna. In urma cu mai mulți ani fericirea artistei a fost umbrita de o adevarata drama.

Acces Direct. Actuala soție a lui Nelu intervine in conflictul dintre el și fosta partenera. Lenuța o acuza ca s-a bagat in casnicia lor: „N-am nevoie de casa ei” / VIDEO

19:05, 12.02.2024 - Nelu a divorțat de fosta soție in urma cu 20 de ani, iar in prezent este casatorit cu Lenuța, alaturi de care are doi copii in varsta de 11 și 12 ani. Acum, barbatul vrea sa faca partajul, ca mai apoi sa poata sa vanda apartamentul din Ferentari.

Femeia care nu a muncit nicio zi, dar a incasat peste 100.000 de euro de la stat

07:11, 11.02.2024 - O femeie nu a muncit nici macar o zi, dar a reușit sa incaseze peste 100.000 de euro de la stat. A fost acuzata de frauda, insa ce idee a avut ea? Este vorba despre o femeie din Italia. Aceasta a inventat 12 sarcini și a pretins ca ar fi nascut cinci copii, doar ca sa nu munceasca, dar sa fie platita.…

Andreea Raicu, despre familiile perfecte pe social media: „In casele lor curg lacrimile șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale”

14:56, 07.02.2024 - Andreea Raicu, in varsta de 46 de ani, a transmis un mesaj sincer pe contul sau de Instagram, despre familiile fericite din mediul online. Vedeta și-a dorit ca oamenii sa ințeleaga ca nu tot ceea ce vad pe Internet este și in realitate.Andreea Raicu vrea sa traiasca in realitate, ancorata in realitate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?