Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sănătoase, dar periculoase. De ce e bine să mâncăm portocale, cine trebuie să le evite şi câtă vitamina C conţin

Publicat:

Desi sunt bogate in potasiu, magneziu, acid folic, fibre si vitamine din complexul B, portocalele nu sunt pentru toata lumea. Sucul acid, bogat in vitamina C poate accentua simptomele artritei la pacientii care sufera de aceasta afectiune.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nimeni nu știe cat de toxice sunt legumele și fructele, pentru ca nu se testeaza. Oficial: E risc pentru sanatate, dar nu-s periculoase

09:00, 11.04.2024 - Alegerea legumelor și fructelor de la piața a devenit o adevarata loterie. Mancam produse pline de pesticide fara macar sa știm ce am cumparat. Autoritațile statului ne spun ca totul este in regula, și ca țin situația sub control. In realitate habar nu au ce cantitate de produse neconforme exista pe…

Punem bombe cu ceas in farfurii: Inspectorii s-au crucit cand au vazut ce conțin roșiile din supermarketuri și piețe

09:25, 02.04.2024 - O situație extrem de ingrijoratoare a fost depistata in supermarketurile și piețele din Romania. Mai multe substanțe periculoase au fost identificate in roșiile comercializate atat intr-un supermarket din Capitala, cat și in cele dintr-o piața din Craiova. Conform informațiilor de pe adevarul.ro,…

Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Avertisment ANSVSA

11:30, 18.03.2024 - Mancam, fara sa știm de multe ori, mancare plina de substanțe extrem de periculoase sau produse contrafacute. Situația a fost confirmata și de specialiștii din domeniul siguranței alimentare. Potrivit experților, 10% dintre produsele alimentare nu sunt ceea ce spune eticheta ca sunt.Iar acest lucru…

Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Avertisment ANSVSA

07:01, 18.03.2024 - Mancam, fara sa știm de multe ori, mancare plina de substanțe extrem de periculoase sau produse contrafacute. Situația a fost confirmata și de specialiștii din domeniul siguranței alimentare. Potrivit experților, 10% dintre produsele alimentare nu sunt ceea ce spune eticheta ca sunt.Iar acest lucru…

De ce sunt periculoase recipientele din plastic și cat de grav ne putem inbolnavi de la ele

11:26, 15.03.2024 - Aceștia perturba activitatea hormonala, afecteaza aparatul reproducator masculin și declanșeaza crize de astm la copii.Alte recipiente conțin bisfenol A (BPA), o substanța care poate da infertilitate la femei și care afecteaza creșterea și dezvoltarea in cazul copiilor.BPA-ul se elibereaza in mancare,…

8 motive pentru a introduce urzicile in dieta dvs! Cat sunt de sanatoase urzicile și cum sa le gatești

16:31, 06.03.2024 - Mancarea din urzici aduce numeroase beneficii pentru sanatate datorita conținutului sau bogat in nutrienți.Iata cateva dintre beneficiile principale ale consumului de urzici:Bogate in nutrienți: Urzicile sunt o sursa excelenta de vitamine și minerale, precum vitamina A, vitamina C, vitamina K, fier,…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…

Ce substanțe periculoase conțin unele medicamentele pentru raceala și gripa?

18:25, 10.02.2024 - „Principala substanța care se gasește in medicamentele de . PSEUDOEFEDRINA, vine cu atenționari importante! Nu doar ca este periculoasa la pacienții cu boli de inima și rinichi, dar acum vine și cu vești mai grave: afectari cerebrale reversibile e drept, dar serioase”, a atras atenția medicul Sandra…


Ce parere ai despre aceasta stire?