Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sănătatea dinților ne influențează întregul organism

Publicat:

Paradontoza este o boala care implica o infecție cronica a gingiilor și este asociata unui risc crescut de atac de cord. Statisticile arata ca persoanele care sufera de aceasta boala au un risc crescut de atac de cord cu 19% mai mare decat persoaele care nu sufera de aceasta boala. De asemenea, ele pot duce la creșterea riscului de accident vascular cerebral pentru ca bacteriile din cavitatea bucala duc la apariția cheagurilor de sange, care, in final, duc la accidente vasculare cerebrale. “Lipsa igienei orale este asociata cu inflamația gingiei și poate sa apara la nivelul paradonțiului și merge…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Originar din Harsova, judetul Constanta: La multi ani scriitorului de science-fiction, George Ceausu

17:05, 21.04.2024 - George Ceausu este de cinci ori castigator al premiului I pentru povestiri si nuvele Maine, pe 22 aprilie 2024, George Ceausu schimba prefixul. Scriitorul nascut la Harsova, judetul Constanta, va implini 70 de ani. George Ceausu este absolvent al Facultatii de Matematica sectia Informatica a Universitatii…

Student din Timișoara, laureat al concursului „Alexandru Farcaș Voice Competition”

14:40, 25.03.2024 - Studentul Alexandru Ticula, care urmeaza cursurile Facultații de Muzica și Teatru, din cadrul Universitații de Vest din Timișoara, este laureat al prestigiosului concurs „Alexandru Farcaș Voice Competition”. In cadrul ediției naționale a concursului, care s-a desfașurat in colaborare cu Academia Naționala…

‘Este foarte important sa poti diagnostica la timp!’

10:50, 14.03.2024 - Insuficienta renala cronica, cunoscuta sub numele de boala cronica de rinichi, reprezinta o problema semnificativa asupra careia medicii trag un semnal de alarma. ”Este foarte important sa fie diagnosticata la timp” – spun medicii, care transmit ca pentru preventie primul lucru pe care il putem face…

ULTIMA ORA! Dr. Silvia Cristina Anghel, originara din Focșani, noul medic internist al Spitalului Județean

13:35, 11.03.2024 - Postare Facebook Spitalul Județean de Urgența „Sf. Pantelon Focsani: „Spunem bun venit in echipa Secției Interne, dnei dr. Silvia Cristina Anghel! De origine focșaneanca, dupa terminarea Colegiului Unirea, a urmat cursurile Universitații de Medicina și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, promoția 2014-2018.…

Aparat de anestezie veterinara, de ultima generație achiziționat la USV Iași

09:30, 05.03.2024 - Clinica de Chirurgie din cadrul Facultații de Medicina Veterinara a Universitații de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) a fost dotata cu un nou aparat de anestezie inhalatorie, echipat cu o interfața actualizata la tehnologia moderna. In prezent, dispozitivul este utilizat de catre…

Iasi: Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la UMF Grigore T.Popa

10:30, 26.02.2024 - Un numar de 100 de persoane sunt asteptate sa participe, incepand din data de 2 martie, la cursuri de anatomie gratuite pentru admiterea la facultatile de Medicina, Medicina Dentara si Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Grigore T.Popa" Iasi. Ivona Burduja, purtatorul de cuvant…

Regele celor doua Sicilii și Lecția de limba moarta, de Andrzej Kusniewicz, prezentate de regretatul prof. univ. dr. Nicolae Crețu – Luni, 19 februarie 2024, h 20:30, in emisiunea Viața Rromilor cu Dumitru ȘERBAN

07:11, 19.02.2024 - Astazi povestim despre imaginea țiganilor in literatura, subiect pe care-l prezentam cu regretatul profesor universitar, doctor in filologie, Nicolae Crețu de la Catedra de Limba și Literatura Romana a Facultații de Litere din cadrul Universitații „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Concret, in deschiderea…

Interviu / Scriitorul Bogdan Crețu: ”Pana și oroarea este neputincioasa in fața dragostei”

13:11, 26.01.2024 - Evenimentul organizat, anul acesta, de Biblioteca Județeana ”Costache Sturdza” Bacau, de Ziua Culturii Naționale, celebrata pe 15 ianuarie, a pus in dezbatere receptarea contemporana a lui Mihai Eminescu, intr-o conferința prezentata de scriitorul și criticul literar Bogdan Crețu, prof. univ.dr. al…


Ce parere ai despre aceasta stire?