Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sâmbătă, 19 octombrie, la Câmpina au loc Cupa Speranțelor Olimpice și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări

Publicat:

Cele mai importante competiții de atletism gazduite de Campina au loc in mod tradițional in luna octombrie, atunci cand in organziarea CSS ”” și a se desfașoara Cupa Speranțelor Olimpice, ajunsa la a treia ediție, și Memorialul”, la aruncari. Organizarea simultana a celor doua competiții care aduc la Campina, in fiecare an, cei mai buni aruncatori din Romania, este singurul prilej de omagiere a unei mari personalitați a Campinei, un om de mare valoare și de o modestie rara - profesorul .

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

SORANA CIRSTEA, PREGATIRE SPARTANA PENTRU VIITOARELE COMPETIȚII

06:55, 08.04.2024 - Sorana Cirstea (29 WTA), cel mai bine clasata jucatoare de tenis din Romania, a facut senzație in sala de fitness, inaintea turneelor din sezonul de zgura, scrie prosport.ro. Pasionata de fitness, Sorana Cirstea s-a intors in sala de sport, la scurt timp dupa ce a parasit turneul de la Miami in faza…

Performanțe bune pentru doi copii campineni la Naționalele de atletism sub 14 ani

19:15, 30.03.2024 - In acest week-end, la București, are loc etapa finala a Campionatului Național de atletism in sala pentru sportivi sub 14 ani, la start aflandu-se și doi sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.

Echipa Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” Campina, premiata la un concurs gastronomic la Brașov

22:30, 16.03.2024 - Pasionații de brutarie, patiserie, cofetarie si gastronomie s-au reunit la Brașov, la GastroPan 2024, evenimentul emblematic al industriei panificatiei, patiseriei, cofetariei si HoReCa din Romania.

Imprumut uriaș pentru Romania, intr-o singura zi. Suma ajunge pentru organizarea alegerilor comasate

07:01, 15.03.2024 - Ministerul Finantelor a imprumutat joi, 14 martie, de la banci 1,7 miliarde lei prin doua licitatii cu titluri de stat. In prima licitatie, Finantele au redeschis o emisiune de certificate de trezorerie scadenta in 2025 si au imprumutat de la banci suma de 968 milioane de lei, peste valoarea programata…

Constantin Din, ultimele amanunte despre organizarea Campionatului European de handbal feminin in Romania: „Suntem in carți, avem șanse!”+ Se pregatește o mare surpriza

13:50, 21.02.2024 - Constantin Din, președintele FRH, a vorbit despre șansele Romaniei de a organiza Campionatul European de handbal feminin din 2026. Romania ar putea reveni in circuitul țarilor organizatoare de competiții majore la handbal feminin. Campionatul European de handbal feminin din 2026 ar fi trebuit sa fie…

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... campinenii. Pe ei i-a intrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”

21:35, 08.02.2024 - Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar Campinei la alegerile locale, a acceptat invitația noastra la un dialog, subiectul principal fiind proiectul bugetului municipiului Campina pentru anul 2024.

Eduard Unguroaica, medalie de bronz la seniori, in proba de triplusalt, in Cupa Romaniei

19:55, 28.01.2024 - La finalul acestei saptamani, la București, in sala ”Lia Manoliu” a avut loc ediția 2024 a Cupei Romaniei la atletism, seniori. Pe listele de start s-au aflat și cațiva sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de profesor Mihaela Marin.

Doua clasari pe podium pentru atletismul campinean la prima competiție oficiala a anului 2024

22:16, 21.01.2024 - In week-end, la București, a avut loc prima etapa a Campionatului Național pentru seniori, tineret și sportivi sub 20 ani, echivalentul juniorilor I. CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu mai mulți sportivi la aceasta competiție.


Ce parere ai despre aceasta stire?