Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Să trăiască domn' jurat! Dedicație cu lăutari pentru Scărlătescu, la ”Chefi la cuțite”

Publicat:

Mancarea buna merge de minune acompaniata de muzica! Asta și-a spus un concurent de la „Chefi la cuțite” care și-a propus sa-i cucereasca pe cei trei jurați nu numai cu bucate tradițioanle, ci și cu versuri compuse chiar de el.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Raul Pasetto este italianul care s-a intalnit cu vedete precum Brad Pitt și George Clooney

21:15, 15.04.2024 - Raul Pasetto este italianul care a reușit sa ii uimeasca din plin pe jurați cu dezvaluirile facute in ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 15 aprilie 2024. Acesta a spus ca a intalnit numeroase personalitați, printre care Brad Pitt și George Clooney.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Florin Mihuț, tanarul in scaun cu rotile care are o poveste de viata incredibila. Ce a marturisit

21:35, 03.04.2024 - Florin Mihuț este tanarul in scaun cu rotile care i-a impresionat pe chefi cu povestea lui de viața incredibila, in ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024. Iata ce le-a spus juraților despre cel mai dificil moment prin care a trecut.

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Constantin Dumitru i-a impresionat pe jurați cu povestea sa de viața! Prin ce a trecut hairstylistul: ”M-au dus de urgența la spital” / VIDEO

21:35, 20.03.2024 - Chefi la cuțite aduce o mulțime de surprize atat pentru concurenți, cat și pentru jurați. In a treia ediție a competiției, Constantin Dumitru a impresionat prin povestea sa de viața. Tanarul a trecut printr-o eveniment neferciti care i-a schimbat tot parcursul.

Revolta fanilor Chefi la cuțite, dupa ce au vazut primul episod fara Dumitrescu, Scarlatescu și Bontea: Acuzații dure la adresaAntenei 1!

11:46, 19.03.2024 - A inceput al 13-lea sezon Chefi la Cuțițe si primul cu un nou membru al juriului. Prima ediție nu a fost, insa, pe placul telespectatorilor, care lasat sute de comentarii negative la Andresa Antenei 1, aducand și noi acuze postului! CITEȘTE AICI CE AUPUTUT SPUNE FANII!

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Clipe de panica in bucatarie! Greșeala facuta de Orlando Zaharia: „Am zis ca leșin” / VIDEO

22:46, 18.03.2024 - Primul joc de amuleta nu a fost ușor pentru noii jurați de la Chefi la cuțite. Au fost momente de panica in bucatarie. Ce greșeala a facut Orlando Zaharia. Le-a cerut colegilor sai sa il lase in pace pentru cateva momente.

Chef Catalin Scarlatescu se dezlantuie și el: „Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuțite”

16:50, 12.03.2024 - Chef Catalin Scarlatescu a avut o prima reacție in scandalul cu Antena 1, dupa ce el și colegii sai Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au decis sa nu mai participe la filmarile unui nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Scarlatescu a vorbit despre motivele pentru care el si colegii sai au decis sa…

Florin Dumitrescu vorbește pentru prima data dupa plecarea de la „Chefi la cuțite”: „Eu 9 ani de zile n-am existat din punct de vedere profesional”

17:30, 23.02.2024 - Florin Dumitrescu vorbește pentru prima data dupa plecarea din reality-show-ul culinar despre experiența care i-a marcat ultimii 9 ani din viața profesionala. Alaturi de cei doi colegi de breasla – Catalin Scarlatescu și Sorin Bontea, cei trei bucatari iubiți de o intreaga națiune au șocat cu plecarea…

Un fost concurent de la Chefi la cuțite a ramas fara „casa”. Ce anunț a facut in mediul online

14:20, 02.02.2024 - Un fost concurent a dezvaluit ca este pe cale sa ramana fara „casa” care l-a gazduit in ultimii ani. Acesta este nevoit sa o scoata la vanzare și a apelat la ajutorul internauților.


Ce parere ai despre aceasta stire?