Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au făcut de râs pe covorul roşu! Cele mai dizgraţioase apariţii ale unor dintre cele mai cunoscute dive de peste Ocean

Publicat:

S-au facut de râs de râs pe covorul rosu. Fie ca sunt cântarete sau actrite, unele dintre cele mai cunoscute vedete la nivel international au reusit sa surprinda într-un mod neplacut prin prezenta lor.

Fie ca vorbim de actrita britanica , de cântareata , sau cântareata , acestea au oripilat de câteva ori invitatii de la evenimentele mondene de peste Ocean, aparând neepilate în zona axilelor. Vezi aici imaginile.

De exemplu, a participat în luna iunie a acestui…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Știrile Antena Stars. Singurul roman care a pașit pe covorul roșu de la Billboard. Laurențiu Dobre, povestea din spatele succesului. Cum a inceput totul / VIDEO

21:40, 16.02.2024 - Dupa mulți ani de munca și ambiție, Laurențiu Dobre a ajuns sa traiasca visul american. Este singurul roman care a pașit pe covorul roșu de la Billboard și a imbracat o mulțime de vedete de peste Ocean. Chiar daca este cunoscut, nu are de gand sa se opreasca aici.

EXCLUSIV. Claudia Patrașcanu a rabufnit, dupa ultimele declarații ale lui Gabi Badalau! Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa familiei fostului soț: ”Copiii sunt sechestrați, nu mai pot sa tac”

09:25, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu a rabufnit dupa ultimele declarații pe care Gabi Badalau le-a facut pentru Xtra Night Show. Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa acestuia, dar și a familiei lui, și spune ca nu mai poate sa taca și sa se abțina. Vedeta susține ca barbatul și familia acestuia ii fac foarte…

Ținute impresionante la Premiile Grammy 2024. Vedetele internaționale, apariții spectaculoase pe covorul roșu

13:50, 05.02.2024 - Vedetele internaționale au ales ținute impresionante la Premiile Grammy 2024, care au avut loc ieri, pe data de 4 februarie 2024. Acesteau au avut apariții spectaculoase pe covorul roșu. Iata ce ținute au purtat!

Grammy. „Cantecul anului”

06:50, 05.02.2024 - Cantareata americana Billie Eilish a castigat duminica seara, la Los Angeles, premiul Grammy la categoria „cantecul anului” cu single-ul „What Was I Made For?”, compus pentru coloana sonora a filmului „Barbie” informeaza AFP. La categoria „cantecul anului” au fost nominalizate single-urile „A&W” (Lana…

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața una dintre cele mai cunoscute artiste. Avea 91 de ani / FOTO

07:30, 31.01.2024 - Chita Rivera, actrița, dansatoare și cantareața, s-a stins din viața la varsta de 91 de ani. De-a lungul carierei sale, starul de peste Ocean a avut apariții in musicaluri de succes, precum „Chicago”, „Kiss of the Spider Woman” și „Sweet Charity”.

Motivul pentru care Ianna Novac nu și-a dus niciodata copiii la gradinița! De ce a luat cantareața aceasta decizie radicala

23:35, 30.01.2024 - Ianna Novac a marturisit de ce nu și-a dus niciodata copiii la gradinița. Cantareața are o teorie proprie despre acest aspect. Ce spune artista și ce a facut-o sa ia aceasta decizie radicala.


Ce parere ai despre aceasta stire?