Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a rupt lanţul de iubire: Burleanu îl face mincinos pe Daum. Ce argument va folosi pentru a-i rezilia contractul

Publicat:

e antrenorul victoriilor obtinute in 11 contra 10. Dupa succesul cu Armenia in care adversarii au avut un om eliminat inca din minutul 3, in amicalul cu Chile de la Cluj, istoria s-a repetat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a semnat contractul. Pasajul suprateran de la ieșire din Oșorhei spre Cluj va fi construit cu fonduri europene

13:05, 22.04.2024 - Luni, 22 aprilie, s-a semnat, de catre Consiliul Județean Bihor și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, contractul de finanțare cu fonduri europene pentru pasajul suprateran situat la ieșirea din Oșorhei spre Cluj.

S-a rupt lantul de iubire, la Survivor All Stars? Zanni si Duli si-au aruncat cuvinte grele, nu au mai tinut cont de nimic: „Pentru mine am venit”

00:06, 19.04.2024 - Ediția de joi, 18 aprilie 2024, a reality-show-ului Survivor All Stars ii aduce, din nou, in prim-plan pe Zanni și Alexandra Duli. De aceasta data insa, nu in cele mai bune relații. In scena intra și Ana Porgras, care pare ca s-a impacat cu rivala ei. „Pentru mine am venit”. Un nou joc tensionat in…

Balaj, despre speculatiile unui eventual faliment si restantele salariale de la CFR Cluj

08:20, 25.03.2024 - Contractul lui Cristi Balaj, presedintele CFR Cluj, cu formația din Gruia expira la finalul acestei stagiuni. Fostul arbitru FIFA a recunoscut ca feroviarii fac un pas in spate, dar a explicat care ar fi motivul. 

Selectionta U21 a Romaniei va relua campania de calificare la EURO U21 din 2025, cu meciul retur impotriva Armeniei

14:55, 16.03.2024 - Selectionta U21 a Romaniei va relua campania de calificare la EURO U21 din 2025, cu meciul retur impotriva Armeniei, ce se va disputa in deplasare, la 26 martie, pe Armavir Stadium, de la ora 13.00, conform news.ro. Romania U21 face parte din Grupa E, alaturi de Elvetia, Finlanda, Albania, Muntenegru…

Rapid și FCSB i-au dorit pe bani, acum au semnat gratis cu noile echipe » Unde s-au transferat cei doi

12:05, 01.03.2024 - Transferul lui Virgile Pinson (28 de ani), extrema stanga dorita in acest sezon de Rapid, a fost oficializat, joi, de catre FC Noah, locul 2 din Armenia. Noah l-a luat pe Pinson liber de contract de la FC Botoșani. Contractul pe care l-a semnat Virgile Pinson cu FC Noah este valabil pana la sfarșitul…

S-a rupt lanțul de iubire intre PSD și Pro Romania: AUR racoleaza masiv din partidul lui Victor Ponta (Surse)

14:05, 28.02.2024 - In aceasta perioada se duc negocieri intense și se testeaza diferite variante de liste, in special pentru alegerile europarlamentare. Discuții au avut loc intre PSD și Pro Romania, dar acestea nu s-au materializat, in schimb AUR sta la panda și racoleaza tot ce se poate de la Pro Romania. Conform…

Romania a semnat contractul pentru achiziția a 62 de trenuri electrice, care vor circula și prin Cluj. Grindeanu: „Sper sa nu avem intarzieri”.

12:10, 30.01.2024 - Un numar de 62 de trenuri electrice vor fi cumparate de Romania din Polonia, in baza unui contract de peste 3 miliarde de lei, semnat marți de Autoritatea pentru Reforma Feroviara. Din totalul ramelor electrice, 23 de trenuri vor circula pe traseele Cluj, Brașov și Timișoara.

Ce au putut sa pațeasca doi chiriași din Cluj, dupa ce au semnat contractul de inchiriere al apartamentului: „Tremuram de frica”

13:20, 27.01.2024 - Doi tineri din Cluj, care s-au mutat in chirie intr-un apartament cu 3 camere, au povestit ce li s-a intamplat imediat dupa ce au semnat contractul de inchiriere. Proprietarii le-au spus un amanunt foarte important abia dupa ce au platit chiria și garanția.


Ce parere ai despre aceasta stire?