Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a născut în 1918: Cel mai vîrstnic bărbat din Soroca s-a stins din viață

Publicat:

din satul Badiceni s-a nascut la 8 august 1918 fiind pina acum cel mai in virsta barbat din raionul Soroca.  Batranul era cel mai in virsta locuitor al satului si ultimul veteran al celui de-al ramas in viata din Badiceni. Luna viitoare acesta ar fi implinit 99 de ani.  

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

A murit Nicolae Manolescu. Era presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania și avea 84 de ani

21:05, 23.03.2024 - A murit Nicolae Manolescu. Era presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania și avea 84 de ani Nascut pe 27 noiembrie 1939, la Ramnicu Valcea, Nicolae Manolescu s-a stins din viata astazi, relateaza mediafax.ro. Directia Judeteana pentru Cultura Valcea a postat pe Facebook: „Nicolae Manolescu s-a stins…

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

(foto) Un barbat, impușcat dintr-un microbuz langa o școala din Soroca: Poliția a reținut un suspect

18:11, 07.02.2024 - Oamenii legii au venit cu detalii pe cazul din Soroca, unde langa un liceu din oraș au avut loc impușcaturi astazi, 7 februarie. Potrivit acestora, un barbat a scos arma și a tras intr-un alt barbat, primul fiind spitalizat.

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  

Fostul senator Ion „Mimi” Dumitrescu, fondatorul Radio Minisat, s-a stins din viața

09:30, 15.01.2024 - Cu profunda tristețe, anunțam ca Ion Mihai Dumitrescu, de al carui nume se leaga activitatea Radio Minisat, primul post de radio privat din județul Dambovița și cel mai longeviv din regiune, s-a stins din viața, in aceasta seara. Nascut pe 11 septembrie 1955, Ion Mihai Dumitrescu a fost un om deosebit,…

Directorul aeroportului din Sibiu ar fi provocat un accident mortal, dupa ce a lovit cu mașina un alt barbat. Victima s-a stins din viața / FOTO

14:36, 10.01.2024 - Accident cumplit in Argeș. Directorul aeroportului din Sibiu ar fi produs o tragedie, dupa ce a intrat cu autoturismul sau intr-o alta mașina, la volanul careia se afla un barbat. Șoferul a decedat in urma impactului, iar directorul ar fi la spital, alaturi de soția lui, in stare grava.

31 decembrie: ziua in care s-a nascut fondatorul Junimii, Iacob Negruzzi. Ion Creanga s-a stins din viața

00:05, 31.12.2023 - Ziua de 31 decembrie a fost una nefasta pentru literatura romaneasca. In 1889, marele clasic al literaturii romane, Ion Creanga, s-a stins din viața. Este aceeași zi in care, in urma cu aproape jumatate de secol, s-a nascut Iacob C. Negruzzi, membru fondator al „Junimii” .


Ce parere ai despre aceasta stire?