Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a lansat vreaudeviz.ro, site-ul care estimează cât te costă lucrarea de renovare sau construire

Publicat:

De astazi, putem afla cat costa o renovare sau chiar construirea unei case de la zero prin vreaudeviz.ro - primul serviciu care estimeaza la cerere bugetul unei renovari sau construiri, oriunde in Romania.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Smiley ii inchide gura lui Dinu Maxer și spune de unde a luat titlul melodiei „S-a furat mireasa”: „Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa asta”

14:51, 25.04.2024 - Smiley dezvaluie de unde el și Damian Draghici s-au inspirat pentru melodia „S-a furat mireasa”, pe care au lansat-o de curand. Lui Dinu Maxer i s-a parut prea rapid ca cei doi artiști au scos pe piața o piesa cu același titlu ca una dintre piesele lui. In urma cu o zi, Damian Draghici și Smiley au…

Carbochim estimeaza o creștere de 20% a producției, la aniversarea a 75 de ani de la inființare

12:16, 24.04.2024 - CARBOCHIM S.A., cel mai mare producator de abrazive profesionale din Romania, aniverseaza la inceputul lunii mai 75 de ani de la inființare, perioada in care a funcționat fara intrerupere. Recent, fabrica a trecut printr-un proces amplu de relocare și retehnologizare, cu scopul de a eficientiza activitatea…

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

06:20, 19.04.2024 - Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciuna din actuala campanie electorala. Presa neomarxista s-a grabit sa preia anunțul echipei sale, potrivit caruia Agenția de rating Fitch i-a acordat Bucureștiului “rating A,” cu peste patru puncte mai mult decat Romania, catalogata la  ”BBB-,” de mai mult timp.…

Samsung a lansat in Romania doua telefoane din seria A. Cat costa și ce specificații au

10:50, 21.03.2024 - Samsung vinde anual in Romania sute de mii de telefoane din seria A, iar acum a anunțat cele mai noi modele: A35 și A55. Prețurile pornesc de la 1.900, respectiv 2.4000 lei. Seria A este categoria „de volum” a Samsung, telefoanele fiind cumparate in volume mari și de catre companii.

HARTA accesului la avort in Romania: Peste 80% dintre unitațile medicale publice nu ofera astfel de servicii sau nu pot fi contactate/ Cat costa procedura

12:30, 07.03.2024 - Peste 80% dintre spitalele publice nu ofera servicii de avort sau nu pot fi contactate. O alta bariera cu care se confrunta pacientele este cea a costurilor - avortul la cerere și cel terapeutic sunt servicii medicale furnizate cu plata.

APIA estimeaza o cota de piața de 29% pentru autoturismele electrice anul acesta

14:16, 19.02.2024 - Autoturismele ecologice vor ajunge la o cota de in total piata auto in Romania de 29%, pana la sfarsitul anului 2024, timp in care piata de autovehicule noi va continua sa creasca, dar mai lent.

Donald Trump și-a lansat propria linie de incalțaminte sport. Cat costa pantofii aurii?

11:40, 18.02.2024 - Donald Trump si-a lansat propria marca de pantofi sport la o conventie din Philadelphia, Sneaker Con. Aceasta miscare vine la o zi dupa ce un judecator din New York l-a obligat sa plateasca 354,9 milioane de dolari pentru frauda.


Ce parere ai despre aceasta stire?