Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a descoperit un nou beneficiu uluitor al nucilor. Medicii sunt uimiţi

Publicat:

Miezul de nuca este o sursa bogata de microelemente și vitamine, acizi grași Omega 3, proteine, substanțe cu efect antioxidant.

  Se știe ca un consum zilnic de 6-8 nuci poate reduce cu pâna 30% riscul de boli de inima, previne îmbatrânirea și apariția tumorilor maligne, îmbunatațește memoria, întarește imunitatea. Nucile au o serie de beneficii uimitoare pentru sanatate. Un grup de cercetatori a descoperit recent ca includerea nucilor în alimentatie poate contribui la îmbunatațirea structurii microflorei intestinale.

&"Nucile

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a mers la spital crezand ca a i-a ramas un os blocat in gat. Ce au descoperit, de fapt, medicii

13:10, 28.03.2024 - O femeie in varsta de 68 din Peru a fost operata dupa ce i-a ramas un cui in gat. Aceasta a mers la Urgențe crezand ca avea un os blocat, dar medicii au facut descoperirea infioratoare, care a necesitat o operație riscanta.

Afecțiunile care ne pot strica bucuria primaverii. Medicii ne invața cum sa ne aparam

22:05, 25.03.2024 - Schimbarile de temperatura, trecerea de la un anotimp la altul, pot produce anumite dezechilibre in organism, precum stari de de oboseala și dureri de cap. Pe langa astenii și anemii, exista și alte afecțiuni precum alergiile, probleme digestive sau infecții bacteriene.

BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație

14:00, 20.03.2024 - O veste buna pentru iubitorii de gustari - nu exista o alegere mai buna pentru gustarile dintre mese decat nucile.  The post BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație first appeared on Informatia Zilei .

Un barbat a ajuns la spital și medicii i-au descoperit 150 de gandaci in nas. Pacientul a fost uluit, fiindca nu a simțit nimic

01:15, 08.03.2024 - Un barbat a inceput sa se simta rau și i s-a umflat fața, așa ca a mers la spital. Acolo, medicii au ramas masca atunci cand au descoperit ca acesta avea 150 de gandaci in nas. Mulți s-au intrebat cum a fost posibil așa ceva.

Complicații pentru Alina Radi! Ce i-au descoperit medicii in timpul operației suferite

23:30, 29.01.2024 - Alina Radi a suferit o intervenție chirurgicala in urma cu cateva zile, iar aceasta a fost mai complicata decat se aștepta artista. Ce au descoperit medicii in timp ce cantareața se afla pe masa de operație.

Tatal lui Jador, ”oaia neagra” de la Survivor, face dezvaluiri: „Medicii l-au verificat inainte de plecare”. Ce au descoperit despre artist EXCLUSIV

16:15, 24.01.2024 - Manelistul Jador e considerat, de departe, ”oaia neagra”, la Survivor 2024. Sunt deja celebre scandalurile cu rivalii Zanni și Ștefania. De acasa, din fața televizorului, este susținut, insa, cu mari emoții, de parinți și de frați. Romeo Dumitrache, tatal artistului, ne-a vorbit, in exclusivitate pentru…

Medicii au descoperit o specie noua de bacterii, dupa ce un cioban bolnav a ajuns la spital, cu febra, in Anglia

13:41, 24.01.2024 - Medicii si cercetatorii au descoperit o specie noua de bacterii, niciodata intalnita pana acum de comunitatea stiintifica, dupa ce un cioban bolnav a ajuns la spital, cu febra, intr-un oras din Anglia.

„Lovesc pacienții, iar pacienții nu-și dau inca seama”. Medicii de familie și cei de ambulator din Arad au pichetat Prefectura (Video)

13:20, 17.01.2024 - Schimbarile legislative care ar urma sa intre in vigoare de luna viitoare in domeniul medical au creat o adevarata panica in randul medicilor de familie... The post „Lovesc pacienții, iar pacienții nu-și dau inca seama”. Medicii de familie și cei de ambulator din Arad au pichetat Prefectura (Video)…


Ce parere ai despre aceasta stire?