Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a ajuns. Mirela Banias se laudă pe internet cu vacanţa de lux în care a dus-o soţul

Publicat:

are o viata de vis. Dupa ce a trecut prin multe greutati, acum, fosta concurenta de la "" poate sa se declare o femeie fericita. L-a gasit pe barbatul ce o face fericita, iar in doar cateva luni cei doi vor deveni parinti.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lena Enache, vacanța fara soțul ei! Decizia luata de blondina, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul

23:00, 10.04.2024 - Soția lu Gabi Enache, prima vacanța fara soțul ei. Decizia pe care a luat-o Lena Enache, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul. Cum iși incarca blondina bateriile și ce ii place cel mai mult sa faca.

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina / FOTO

14:45, 25.02.2024 - Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Blondina este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste cu cel pe care l-a afișat recent pe Internet. Iata cine este barbatul care o face sa se simta implinita din toate punctele de vedere!

Cum arata noul iubit al Adrianei Minea de la Insula Iubirii. Ispita și partenerul ei au avut o vacanța de vis, la inceputul anului / FOTO

17:05, 21.02.2024 - Adriana Minea de la Insula Iubirii și-a gasit marea dragoste, la ceva timp dupa competiție. Fosta ispita se iubește cu un prosper om de afaceri care activeaza in domeniul vanzarilor de parfumuri aduse de peste hotare. Cei doi merg des in vacanțe de vis și se bucura de cele mai frumoase experiențe impreuna.

Delia, vacanta superba in Tenerife. Cum s-a fotografiat vedeta alaturi de Razvan, sotul ei. Fanii s-au panicat

10:41, 13.02.2024 - Delia Matache și Razvan Munteanu au mers din nou in vacanța, la scurt timp dupa ce artista a implinit 42 de ani. De aceasta data, au ales o locație exotica: Tenerife. O imagine publicata de cantareața, printre multe altele, a generat panica in randul utilizatorilor online. Detaliul care te face sa ramai…

Ema Oprișan, fosta concurenta de la Insula Iubirii, a implinit 32 de ani! Cum a surprins-o soțul ei, Razvan Kovacs / FOTO

16:50, 05.02.2024 - Ema și Razvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7, traiesc o frumoasa perioada a vieții lor. Dupa participarea la emisiunea de la Antena 1, cei doi și-au mai dat o șansa, iar relația lor a devenit exact așa cum și-au dorit dintotdeauna. De curand, tanara a implinit frumoasa varsta de 32 de ani. Iata…


Ce parere ai despre aceasta stire?