Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a aflat care este cea mai DĂUNĂTOARE aplicaţie social-media. Te face să ai o stimă de sine scăzută

Publicat:

Un studiu intreprins recent si realizat de catre „UK’s for " si-a propus sa observe felul in care tinerii interactioneaza cu retelele sociale.

Dintre cele cinci aplicatii social media luate in considerare: Youtube, Instagram, Facebook, Snapchat si Twitter, cea mai daunatoare a reiesit a fi Instagram. Si asta deaorece se pare ca te poate face sa simti ca si cum nu ai arata indeajuns de bine si iti poate cobori foarte mult stima de sine. Asta pentru ca toata lumea posteaza acolo doar cele mai bune imagini, care apoi sunt editate si le sunt aplicate filtre pentru…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult timp ar trebui sa petreci pe TikTok, Facebook, Instagram sau Twitter. Neurolog: „Social media poate scadea funcția cognitiva” VIDEO

22:55, 12.04.2024 - Rachelle Summers, cercetator in neuroștiințe popular pe TikTok, atrage atenția cu privire la efectele negative ale navigarii la nesfarșit pe social media. Experta subliniaza ca utilizarea excesiva a rețelelor de socializare poate scadea funcția cognitiva.

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impiedice trucajele care pot pacali alegatorii

11:30, 18.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impidice trucajele care pot pacali alegatorii

08:45, 17.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Invitatii, marturii pentru evenimente la cel mai mare targ de nunti din Salaj

10:00, 09.03.2024 - Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV  https://www.youtube.com/c/ztvro  click pe clopotel si vei primi cel mai repede inregistrarile video. pe Facebook:  https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/  instagram:  https://www.instagram.com/ztv.ro/  sau pe Tiktok  https://www.tiktok.com/@ztv.ro…

TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat și YouTube, date in judecata de fosta capitala a SUA. Ce reproșuri li se aduc giganților rețelelor de socializare

18:35, 25.02.2024 - Primarul orașului New York, Eric Adams, a anunțat ca administrația orașului a intentat un proces impotriva a cinci platforme de socializare: TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat și YouTube, scrie Playtech.ro .

Primele masuri de securitate IT la Camera Deputaților, dupa atacul cibernetic: Accesul la internet a fost limitat / Intranetul, disponibil doar din interiorul instituției

16:35, 20.02.2024 - Accesul la Internet (prin cablu sau Wi-Fi) a fost limitat pentru anumite categorii de servicii sau platforme, cu exceptia Youtube, Facebook, Instagram si Twitter, potrivit unei decizii a conducerii Camerei Deputaților. Instituția a anunțat marți un prim set de masuri de securitate luate dupa atacul…

Studiu al Comisiei Europene: patru din cinci influenceri de pe social media nu menționeaza ca postarile sunt platite

17:05, 15.02.2024 - Patru din cinci influenceri de pe rețelele de socializare nu precizeaza faptul ca postarile comerciale pe care le fac reprezinta publicitate, așa cum prevede legislația europeana, arata un studiu al Uniunii Europene publicat miercuri și citat de Reuters. Libertatea a semnalat aceasta practica de mai…

80% din influencerii europeni nu marcheaza postarile platite

15:25, 15.02.2024 - Un studiu realizat de Comisia Europeana asupra a 24 de țari, printre care se numara și Romania, dezvaluie ca nu mai puțin de 80% din influenceri nu marcheaza publicitatea pe pagina lor. Mai exact, nu se folosesc de uneltele pe care platformele de social media le pun la dispoziția lor pentru marcarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?