Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia anunţă că a testat o RACHETĂ balistică intercontinentală

Publicat:

"Racheta balistica intercontinentala RT-2PM2, de tip Topol-M, a fost lansata la 1 noiembrie, la ora 9.20 (8.20, ora României), de pe cosmodromul Plesetk", a informat ministerul într-un comunicat.

Lansarea a avut loc pentru a testa caracteristicile tehnice ale rachetei Topol-M. Conform comunicatului, racheta a prezentat capacitati de înalta precizie, lovind tinta stabilita în cadrul testului, situata la o baza din peninsula rusa Kamceatka, relateaza Mediafax.

a anuntat anterior ca rachetele balistice de…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a lansat racheta Angara-A5, dupa doua amanari din cauze tehnice/ VIDEO

20:35, 11.04.2024 - Rusia a lansat, joi, racheta de noua generatie Angara-A5 de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus. Lansarea rachetei a fost amanata de doua ori. Este o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Rusia a lansat cu succes o racheta de generatie noua, care va inlocui lansatoarele din anii 1960

20:30, 11.04.2024 - Rusia a lansat joi o racheta de generatie noua, Angara-A5, de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus, dupa doua amanari in doua zile. Lansarea reprezinta o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Rusia a tras cu o racheta balistica asupra Odesei: cel putin un mort

22:15, 06.04.2024 - Rusia a lansat o racheta balistica in cursul zilei de sambata asupra orasului-port Odesa, in sudul Ucrainei, intr-un atac care a ucis un barbat si a provocat pagube unei infrastructuri civile, potrivit Fortelor de aparare din sudul tarii, citate de agentia de presa Unian si Kanal24, relateaza Agerpres.

Rușii s-au laudat ca au testat o racheta nucleara care „poate distruge un oraș mic”, pentru a intimida Occidentul (ISW)

13:20, 03.03.2024 - Rusia a testat o racheta nucleara intercontinentala RS-24 Yars intr-un gest de intimidare la adresa Occidentului, incercand astfel sa slabeasca sprijinul occidental pentru Ucraina, a comunicat Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), citat de Pravda. Un oficial de la Pentagon a comunicat ca Rusia…

Rusia a testat o noua racheta nucleara, imediat dupa ce Putin a amenințat Occidentul

12:05, 02.03.2024 - Sub privirile intregii omeniri, dupa discursul de joi al președintelui Vladimir Putin, legat de starea națiunii, Rusia a testat o noua racheta nucleara. Rusia a testat o racheta nucleara, a doua zi dupa discursul președintelui Vladimir Putin , in care a ținut sa reaminteasca țarilor occidentale ca și…

La o zi dupa discursul exploziv al lui Putin, Rusia a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars

18:35, 01.03.2024 - La o zi dupa discursul exploziv al lui Putin, Rusia a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars Armata rusa a anuntat vineri ca a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars, lansata de la cosmodromul din Plesetk, folosit de obicei pentru lansarea satelitilor…

Putin ia in serios amenintarea nucleara? Rusia a testat o racheta Yars la doar 24 de ore dupa discursul liderului rus

18:26, 01.03.2024 - Putin a susținut un discurs amenințator la adresa Occidentului, dupa care a dat o noua lovitura. Liderul rus a testat o racheta nucleara strategica, la doar 24 de ore de la declarațiile controversate. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul rus al Apararii. Vladimir Putin lovește din nou Rusia a efectuat…

Rusia a testat o racheta nucleara a doua zi dupa discursul prin care Putin a amenințat Occidentul

17:41, 01.03.2024 - Rusia a testat o racheta nucleara strategica la doar 24 de ore dupa ce președintele rus Vladimir Putin a lansat o amenințare nucleara la adresa Occidentului. Anunțul a fost facut de Ministerul rus al Apararii.


Ce parere ai despre aceasta stire?