Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia a început să ridice un gard între Ucraina și Crimeea anexată

Publicat:

Rusia a inceput sa ridice un gard intre Ucraina și peninsula Crimeea, pe care Moscova a anexat-o in 2014, relateaza vineri agenția DPA.

Gardul, înalt de doi metri, ar urma sa se întinda pe o lungime de 50 de km și va fi gata în prima jumatate a anului 2018, potrivit agențiilor ruse de presa, care citeaza serviciul rus de securitate FSB.

Gardul ar urma sa coste 3,3 milioane de dolari și are drept scop sa sporeasca securitatea pentru locuitorii Crimeii și pentru turiștii care vin în vizita în peninsula.

Între…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

10 ani de la anexare. ”Geopolitica e abstracta, oameni și poveștile lor sunt reale”

16:36, 16.03.2024 - La implinirea a 10 ani de la referendumul ilegal convocat de Rusia pentru a legitima ocuparea Crimeii, cei care au fugit atunci in Ucraina continentala privesc pamantul pe care l-au lasat in urma cu un amestec de durere si speranta, in contextul frecventei tot mai mari a actiunilor armatei ucrainene,…

Ministrul german de externe despre acțiunile recente din Republica Moldova: Sunt similare cu cele de la inceputul razboiului Rusia - Ucraina

09:51, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, scrie digi24.ro .

Avertismentul Germaniei. Evoluțiile recente din Republica Moldova, similare cu cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina și Rusia.

09:46, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea.

Germania lanseaza un scenariu de coșmar: razboiul ajunge la granița Romaniei

07:46, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, informeaza dpa, informeaza Agerpres. Aceste declaratii…

Ministrul german de Externe: Evolutiile recente din Republica Moldova sunt similare cu cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia

07:40, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea.

Rusia – Ucraina, ziua 706: Atac cu rachete asupra Crimeii

08:46, 01.02.2024 - Aerodromul Belbek din Crimeea a fost lovit, intr-o operatiune militara ucraineana, a anuntat comandantul Fortelor Aeriene din țara vecina, in timp ce Ministerul Apararii de la Moscovaa anuntat ca 20 de rachete au fost doborate deasupra Crimeii si Marii Negre si resturi din aceste rachete au cazut in…

Ucraina a lansat un val de atacuri cu drone asupra Crimeei și mai multor regiuni din Rusia

11:41, 30.01.2024 - Sistemele ruse de aparare antiaeriana au distrus sau interceptat 21 de drone lansate de Ucraina deasupra peninsulei Crimeea si mai multor regiuni din Rusia, au relatat agentii de presa ruse, citand Ministerul Apararii de la Moscova, potrivit Reuters.

Robert Fico amenința ca va bloca aderarea Ucrainei la NATO, spunand ca aceasta trebuie sa sa cedeze Rusiei „o bucata de teritoriu”

21:50, 20.01.2024 - Premierul slovac Robert Fico facut sambata, 20 ianuarie, o noua declarație publica antiucraineana, spunand, la postul public de radio și televiziune din Slovacia, ca va bloca aderarea Ucrainei la Alianța Nord-Atlantica (NATO), scrie The Kyiv Independent.Fico urmeaza sa se intalneasca cu premierul ucrainean…


Ce parere ai despre aceasta stire?