Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poze: Roxana Vancea şi Anda Adam, sexy la plajă

Publicat:

Imaginea a fost postata pe pagina de Facebook a , care nu a dat insa mai multe detalii despre ea. Cel ami probabil, Roxana si Anda s-au intalnit la Costinesti cu ocazia concertului pe care l-a organizat intr-o discoteca din aceasta statiune.

Din pacate pentru admiratorii de sex masculin, cele doua dive nu au pozat in costum de baie, ci au purtat tinute vaporoase, ambele de un rosu aprins foarte feminin. a purtat un top lung peste pantalonii scurti de blugi, in timp ce Anda a ales o rochie babydoll cu paiete aurii pe piept.

La petrecere, cele…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

La Antena 3, s-a anuntat cutremur de pana la 8 grade

19:56, 26.02.2024 - Antena 3 a organizat o noua conferința – naționala, ce credeati – in care s-a pledat, probabil nu gratis, pentru asigurarea imobilelor, ca „singura protecție in fața riscului seismic”. Conferinta a fost transmisa live pe site-urile antena3.ro, jurnalul.ro și pe paginile de Facebook ale Antenei 3 CNN,…

Anda Adam iși sarbatorește soțul. Cum și-a surprins artista partenerul, de ziua lui de naștere. Ce imagini speciale au postat și nașii lor, Tzanca Uraganu și Alina Marymar / FOTO

19:10, 14.02.2024 - Ziua de astazi este cu totul speciala in familia Andei Adam. Pe langa faptul ca iși sarbatoresc dragostea, ca orice cuplu de Valentine's Day, soțul ei iși sarbatorește ziua de naștere. Declarația de dragoste pe care i-a facut-o artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?