Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românul intervievat de Morgan Freeman pentru un documentar care va fi difuzat pe National Geographic: „L-a interesat cum am putut învăţa ce este iubirea“

Publicat:

Celebrul actor american a realizat un interviu cu (37 de ani), un tanar roman care a crescut in orfelinatele comuniste si a fost adoptat la varsta de 11 ani de catre o familie de cetateni din SUA.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Petronel, romanul mort in explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stapani lacrimile / FOTO

16:30, 19.04.2024 - Clipe grele pentru familia lui Petronel, romanul mort in explozia din Italia. Barbatul a fost condus pe ultimul drum de apropiați, de soția lui și gemenii pe care ii au impreuna. AU aparut și imagini de la momentul in care Petronel este inmormantat.

„Am avut privilegiul de a invața de la celebrul și regretatul Gianni Versace”

08:16, 27.03.2024 - Cu o cariera de invidiat, cu suișuri și coborașuri, Catalin Botezatu, poate cel mai cunoscut creator roman de moda, vorbește cu drag de Arad, orașul in care revine cu placere de fiecare data.

Star Matinal. Cum l-a refuzat Giovani Becali pe Cristiano Ronaldo! Ce cerințe a avut starul portughez de la impresarul roman: „Trebuia sa le dau…” / VIDEO

08:45, 19.03.2024 - Giovanni Becali ar fi putut da lovitura in lumea impresariatului fotbalului! Romanul ar fi putut sa il impresarieze pe Cristiano Ronaldo, dupa ce Ladislau Boloni l-a descoperit pe Cristiano Ronaldo. Iata de ce l-a refuzat Giovani Becali pe Cristiano Ronaldo, dar și ce cerințe a avut starul portughez…

Elena Udrea porneste un nou „razboi” din inchisoare. Nu a mai putut sa taca: „Mai interesat de licitațiile de sute de milioane de euro decat de soarta deținuților”

11:41, 11.03.2024 - Aflata in spatele gratiilor, in Penitenciarul ”Targșor”, Elena Udrea a luat decizia de a critica sistemul, acuzand șefii Administratiei Nationala a Penitenciarelor de lipsa de itneres in reintegrarea celor din spatele gratiilor prin programele sociale de angajare.

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.

Power Couple Romania, 19 februarie 2024. Madalina l-a speriat pe Dani dupa ce a putut sa faca la 30 de metri inalțime

23:45, 19.02.2024 - In cea de a șaptea ediție, telespectatorii au putut observa cum cele șapte perechi care au mai ramas in concurs lupta pentru titlul de Power Couple din Romania și pentru premiul cel mare. Iata cum s-au descurcat concurenții și de ce Dani Oțil a fost nevoit sa opreasca proba in cazul unei concurente.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Un roman stabilit in Germania a incercat sa ascunda de autoritați 33.000 de euro in doua paini. Barbatul nu a putut sa justifice proveniența banilor in fața polițiștilor / FOTO

18:00, 31.01.2024 - O situație șocanta i-a uimit pe polițiștii din Germania, dupa ce un șofer roman a fost prins cu 33.000 de euro ascunși in doua paini. Barbatul nu a putut sa justifice proveniența banilor in fața polițiștilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?