Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românul care l-a omorât cu un cuţit pe un student moldovean într-un cămin din Iași, CONDAMNAT PE VIAŢĂ

Publicat:

Romanul care acum doi ani l-a omorat cu un cutit pe un student moldovean intr-un camin din Iași a fost condamnat pe viața. Totusi, decizia emisa de catre judecatorii de la nu este definitiva. Crima a fost comisa in noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2015.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Și-a omorat iubita cu 30 de lovituri de cuțit, dar vrea sa fie arestat la domiciliu! Cererea pe care a facut-o Mirel in fața instanței, dupa crima savarșita in Timișoara

10:10, 25.03.2024 - In timp ce familia o plange pe Andreea, studenta de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, Mirel incearca sa obțina o decizie in favoarea lui. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar spera ca aceasta masura sa fie inlocuita cu arestul la domiciliu.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima intr-un hotel din Dambovița. Un barbat a fost omorat cu lovituri de maceta. Trei suspecți sunt in custodia Poliției

10:55, 11.02.2024 - Un barbat in varsta de 41 ani a fost omorat, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un hotel din județul Dambovița. Barbatul este din Targoviște și intre acesta și persoanele suspectate de crima ar fi izbucnit un conflict spontan.

Un tanar de 29 de ani, condamnat la detenție pe viața: A omorat cu bestialitate o femeie

13:00, 07.02.2024 - Un barbat de 29 de ani a fost condamnat la detenție pe viața, pentru un omor comis la Ungheni. Sentința de condamnare a acestuia a devenit definitiva, dupa ce Curtea de Apel a respins apelul avocaților. Pana la comiterea acestei crime, tanarul a mai ispașit o pedeapsa pentru omor.

(video) A fost prins dupa 15 ani de cautari: Un moldovean condamnat pentru talharie, extradat din Rusia

17:15, 05.02.2024 - Un barbat de 43 de ani, din raionul Calarași, care a fost condamnat la 9 ani de inchisoare pentru talharie, a fost reținut in Federația Rusa. Acesta era anunțat in cautare naționala și internaționala din 2008.

Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, de la 24 ianuarie 1859. Caracterul domnitorului Alexandru Ioan Cuza

09:16, 24.01.2024 - In timpurile acelea au iesit la iveala personalitati ce au ramas inscrise pentru totdeauna in inimile noastre intre care in prim plan domnitorul „Unirii”, Alexandru Ioan Cuza. Despre acest mare roman s-a scris mult, dar nimeni atat de documentat precum istoricul de exceptie, academicianul A.D.Xenopol…


Ce parere ai despre aceasta stire?