Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românii mai primesc o lovitură la început de an! Cu cât crește prețul gazelor în această iarnă!

Publicat:

Si bugetul romanilor mai primeste o lovitura. Chiar de cand vine frigul, iar centralele termice vor functiona la capacitate maxima, gazele se vor scumpi. Asta dupa ce pe parcursului anului trecut, autoritatile au tot amanat masura.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura dura pentru romanii care stau in chirie. Prețurile explodeaza

18:40, 04.04.2024 - Chiriile au crescut in medie cu 2% in luna martie, comparativ cu luna februarie, insa au crescut cu 17% comparativ cu anul 2023.Cea mai mare creștere de preț de la un an la altul a fost in Craiova, la apartamentele cu 3 camere (+28%).

Romanii vor plati o noua taxa gaze, energie și carburanți. De cand se aplica

15:21, 21.03.2024 - Prețul gazului natural furnizat catre populație sau catre sectoare industriale și costul benzinei și motorinei vor avea incluse și prețul certificatelor de dioxid de carbon. Aceasta taxa va aduce o creștere a prețurilor cu pana la 10% din 2027. Comisia Europeana a propus un nou sistem separat de comercializare…

Romanii, 'loviți' de un nou bir. Taxa de carbon in prețul gazelor vandute clienților casnici

14:45, 20.03.2024 - Potrivit noii directive a Comisiei Europene, furnizorii de gaze vor fi obligați sa includa o taxa de carbon in prețul gazelor vandute clienților casnici. Astfel, din 2027, toți consumatorii de gaze din Romania, inclusiv populația, vor fi afectați de o schimbare majora in politica energetica, scrie…

Cine sunt romanii care primesc 700 lei in plus la pensie. Venitul acestor oameni creste cu peste 80%

09:05, 17.03.2024 - „Leafa” se va mari chiar si cu 700 lei pentru o anumita categorie de pensionari. Marius Budai, fost ministrul al Muncii și Protecției Sociale, a explicat formula prin care pensia minima va fi majorata. De exemplu, persoanele care au avut un salariu minim pe economie și au muncit timp de 35 de ani vor…

Afacerea cu care un roman a dat lovitura. Vinde o planta extrem de rara, iar cumparatorii sunt impresionați

14:30, 09.03.2024 - Un roman a dat lovitura in țara noastra cu afacerea pe care o are. Acesta vinde o planta extrem de rara, iar cumparatorii sunt impresionați. Prețul unei flori costa 14 lei. Iata despre ce este vorba!

Marcel Ciolacu, anunț de ultima ora pentru romani, privind prețul gazelor la iarna și prelungirea plafonarii costurilor la energie

19:20, 07.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a facut un anunț important privind prețul energiei pentru consumatorii romani. "Am vazut zilele acestea o intensa dezbatere europeana despre ce se va intampla cu gazele iarna viitoare", a spus acesta.

Tradiții in Sambata Morților sau Moșii de Iarna, cand se pomenesc inaintașii. „Romanii vin acasa sa faca parastase“

16:20, 06.03.2024 - Sambata Morților sau Moșii de iarna 2024 sunt trecuți in calendarul ortodox in data de 9 martie, inainte de Duminica Infricoșatoarei Judecați, cunoscuta și sub numele de Lasatul Secului de Carne pentru intrarea in Postul Paștelui, marcata anul acesta la 10 martie.

Prețul gazelor naturale va fi mai ridicat vara viitoare decat este in aceasta iarna in Europa

12:05, 26.01.2024 - Pretul gazelor naturale in Europa pentru livrarea in aceasta vara este mai ridicat decat pentru contractele din aceasta iarna, ceea ce indica faptul ca regiunea este bine aprovizionata pentru sezon.


Ce parere ai despre aceasta stire?