Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România, trimisă în fața Curții de Justiție a UE în două cazuri legate de combustibili

Publicat:

Romania este trimisa de in fața Curții de Justiție a in doua cazuri legate de combustibili. Țara noastra nu a implementat in mod corespunzator  directiva care vizeaza stocurile petroliere și nici nu a implementat normele UE referitoare la instalarea infrastructurii pentru combustibili alternativi. Romania va ajunge in fața Curții de Justiție a in doua cazuri legate de piața de combustibili. , Romania nu a implementat in mod corect directiva care vizeaza realizarea stocurilor petroliere și nici normele referitoare la…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Centralele de apartament nu vor fi interzise in Uniunea Europeana. Comisia Europeana: a fost o dezinformare

19:35, 05.04.2024 - Centralele de apartament nu vor fi interzise in Uniunea Europeana. Comisia Europeana: a fost o dezinformare Centralele de apartament nu vor fi interzise in Uniunea Europeana. Potrivit Comisiei Europene, UE nu interzice cazanele sau sistemele de incalzire – centrale, boilere, incalzitoare etc. – pe baza…

Romania, condamnata de CJUE la plata a 1,5 milioane euro pentru ca nu a inchis 68 de depozite de deseuri ilegale

16:30, 07.03.2024 - Ministerul Finantelor a fost informat de catre Ministerul Afacerilor Externe ca, in data de 14 decembrie 2023, Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) a pronunțat hotararea in cauza C-109/22, prin care obliga Romania la plata catre Comisia Europeana a unei penalitați cu titlu cominatoriu in cuantum…

Dreptul la justiție: romanii pot solicita despagubiri pentru cancerul cauzat de poluare

12:31, 22.02.2024 - Pentru prima oara, rezidenții din zone puternic poluate, unde se constata nerespectarea standardelor de calitate a aerului prin masuratori, vor avea dreptul de a accesa sistemul judiciar și de a cere compensații pentru impactul asupra sanatații cauzat de inacțiunea autoritaților publice."Este o victorie…

Victorie pentru Romania: Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE

22:36, 15.02.2024 - "La 12 februarie, s-a publicat, in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Directiva (UE) 2024/505 a Parlamentului European si a Consiliului din 7 februarie 2024 de modificare a Directivei 2005/36/CE in ceea ce priveste recunoasterea calificarilor profesionale ale asistentilor medicali generalisti formati…

Victorie pentru Romania: Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE

17:16, 14.02.2024 - "La 12 februarie, s-a publicat, in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Directiva (UE) 2024/505 a Parlamentului European si a Consiliului din 7 februarie 2024 de modificare a Directivei 2005/36/CE in ceea ce priveste recunoasterea calificarilor profesionale ale asistentilor medicali generalisti formati…

Comisia solicita Romaniei sa inchida și sa reabiliteze depozitele ilegale de deșeuri

15:35, 07.02.2024 - Comisia Europeana a decis sa trimita Romaniei un aviz motivat pentru nerespectarea integrala a Directivei privind depozitele de deșeuri și a Directivei-cadru privind deșeurile. Directiva privind depozitele de deșeuri impune statelor membre sa ia masurile necesare pentru inchiderea și reabilitarea depozitelor…

Radierea cauzei C-455/22, Comisia Europeana impotriva Romaniei, de pe rolul Curții de Justiție a Uniunii Europene

14:25, 29.01.2024 - Ministerul Mediului, Apelor și Padurilor, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Energiei saluta decizia Comisiei Europene de a se desista in cauza C-455/22 și ordonanța Curții de Justiție a Uniunii Europene prin care respectiva cauza a fost radiata de pe rolul sau. Aceste evoluții sunt consecința…

Comisia Europeana a deschis o procedura de sancționare a Romaniei și altor 16 state. Nu au schimbat legislația in cazul migranților inalt calificați

08:15, 26.01.2024 - Comisia Europeana a deschis o procedura de sancționare impotriva a 17 state membre, printre care și Romania, pentru ca nu au transpus in legislațiile naționale directiva pentru atragerea pe piața muncii a imigranților inalt calificați din afara blocului comunitar.Guvernele țarilor respective au la…


Ce parere ai despre aceasta stire?