Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Pentru Monica Macovei şi Călin Popescu Tăriceanu obținerea locului trei e o chestiune de viaţă şi de moarte

Publicat:

Toate cele sase scrutine postdecembriste, pe care le-am trait din 1990 pina acum s-au definit prin doua intrebari ale caror raspunsuri au dat mari batai de cap analistilor, politicienilor, chibitilor electorali, dar care au produs si cea mai mare cantitate de profetii false pe cap de locuitor: 1. Cine cistiga scrutinul final? 2. Cine se claseaza pe locul al treilea?

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Condamnarea Monicai Macovei. Adrian Nastase se teme

11:45, 15.04.2024 - Fostul premier Adrian Nastase a ironizat justitia din Romania dupa ce Monica Macovei a fost condamnata la o „pedeapsa groaznica” – sase luni de inchisoare cu suspendare. Nastase  se teme acum, ironic, si ca Ambasada americana va reactiona foarte dur si ii va retrage viza pentru SUA, cum s-a intamplat…

Cum vede Vladimir Putin situatia de pe front: „Ucraina este o chestiune de viata si de moarte pentru Rusia”

03:05, 19.02.2024 - Razboi in Ucraina. Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, intr-un interviu acordat jurnalistului Pavel Zarubin, ca este „o chestiune de viata si de moarte” pentru Rusia „ceea ce se intampla” in Ucraina, in timp ce Occidentul nu urmareste decat „sa-si imbunatateasca (pozitia) tactica”, relateaza…

Putin a numit ceea ce se intimpla in jurul Ucrainei o chestiune de viața și de moarte pentru Rusia

16:30, 18.02.2024 - Pentru Occident, situația din Ucraina este doar o chestiune de poziție tactica, dar pentru Rusia este o chestiune de viața și de moarte. Președintele rus Vladimir Putin a declarat acest lucru intr-un interviu acordat lui Pavel Zarubin. Așa a raspuns șeful statului rus la o intrebare despre partea istorica…

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.

Taylor Swift ar fi harțuita de un fan! Celebra cantareața vrea sa il dea in judecata pe tanar: ”E o chestiune de viata sau de moarte”

11:50, 07.02.2024 - Probleme grave pentru Taylor Swift! Celebra cantareața ar fi harțuita de un fan, iar acest lucru i-ar aduce o mulțime de probleme. Artista este speriata și vrea sa ia masuri impotriva lui. Iata ce s-a intamplat și cat de mare este pericolul in care a ajuns!

„O chestiune de viata sau de moarte". Taylor Swift, infuriata de un student care i-a urmarit avionul privat

08:50, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a impartasit online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.

Taylor Swift ameninta un student ca-l da in judecata pentru ca i-a urmarit avionul privat. „E o chestiune de viața și de moarte”

08:36, 07.02.2024 - Un student de 21 de ani care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii cantareței Taylor Swift l-au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a publicat online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.Studentul, pe nume Jack Sweeney, foloseste date disponibile publicului…

Taylor Swift ameninta ca da in judecata un student care i-a urmarit avionul privat și spune ca e "o chestiune de viata și de moarte"

07:45, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a facut publice online informatii despre zborul ei, transmite BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?