Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România, lovită de furtuni! Meteorologii anunță cod portocaliu și cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii 

Publicat:

Se strica vremea in urmatoarele ore, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Meteorologii au emis doua atenționari de tip cod portocaliu de furtuna și grindina, ce sunt valabile de sambata, de la orele 15:00 si 23:00 si duminica, de la ora 15 si pana luni, la ora 15.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de vijelii și grindina pentru mai multe zone din țara

19:20, 24.04.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod portocaliu de vijelii și grindina. Avertizarea este valabila in aceasta seara și vizeaza mai multe localitați din tara..

Se strica vremea in București! Se anunța ploi torențiale, vijelii și grindina

11:20, 17.04.2024 - Se schimba vremea in Capitala. Dupa un inceput de saptamana calduros, meteorologii anunța ca, de miercuri, vin ploile. Iar temperaturile vor scadea simțitor. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala pentru București, valabila de miercuri, 17 aprilie, pana joi seara. Se…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vijelii, ploi torențiale și grindina in 17 județe din Romania

10:16, 17.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo Cod galben de vijelii, ploi torențiale, grindina și ninsori pentru 17 județe din Romania. Care sunt zonele vizate.

Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale

11:06, 16.04.2024 - Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe: Meteorologii au emis o informare meteorologica de cod galben, valabila in Alba și in alte județe din centrul și vestul țarii. Alerta vizeaza intervalul…

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.

Vreme extrema in Romania: Cod galben și cod portocaliu de ploi și vant puternic!

23:41, 01.04.2024 - Directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a avertizat asupra condițiilor meteorologice extreme ce vor afecta țara in perioada imediat urmatoare. Dupa ce am inregistrat temperaturi record pentru aceasta perioada a anului, vremea se va schimba brusc, aducand…

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Anunț ANM de ultima ora!  Cod portocaliu și cod galben de vreme rea. Meteorologii anunța ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi in Romania

10:36, 13.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emis cod portocaliu și cod galben de vreme rea pentru mai multe zone ale Romaniei. Meteorologii anunța ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi.


Ce parere ai despre aceasta stire?