Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roger Federer il invinge pe Richard Gasquet, iar Elvetia castiga Cupa Davis

Publicat:

In urma victoriei lui Federer, Elvetia a castigat finala, scorul devenind 3-1 in favoarea ei. Federer a cucerit si Salatiera de Argint, trofeu care ii lipsea jucatorului cu cele mai multe turnee de castigate (17). "Am incercat sa castig acest trofeu de 15 ani si ma bucur ca am ramas increzator. Am muncit mult pentru acest lucru, iar cu ajutorul lui Stan (n.r. Wawrinka) am castigat Salatiera de Argint. Pentru mine era important sa imi completez palmaresul. Am jucat un teni (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Novak Djokovic a stabilit un record mondial

14:00, 07.04.2024 - Sirbul Novak Djokovic, de 24 de ori ciștigator de Grand Slam și numarul unu mondial, a stabilit un record mondial. El a devenit cel mai virstnic numaru unu in clasamentul ATP din istoria tenisului. Novak a depașit performanța legendarului jucator de tenis elvețian Roger Federer, care și-a incheiat cariera…

Un multiplu campion de Grand Slam va juca la turneul ATP Țiriac Open de la București

08:45, 08.03.2024 - ​Dupa Denis Shapovalov și Richard Gasquet, organizatorii turneului de tenis Țiriac Open de la București au anunțat al treilea nume important care va juca la competiția de categorie „ATP 250”.

Un semifinalist de Grand Slam s-a retras din tenis - A caștigat meciuri cu Federer și Djokovic

13:21, 12.02.2024 - Ernests Gulbis a anunțat prin intermediul rețelelor sociale ca se retrage din tenis la 35 de ani. Fost ocupant al locului 10 in ierahia ATP (iunie 2014), jucatorul din Letonia a caștigat de-a lungul timpului meciuri cu Roger Federer și Novak Djokovic.

Cine este avocatul care o reprezinta pe Simona Halep la TAS. Cu ajutorul sau, Lucian Bute s-a ales cu o pedeapsa redusa

09:15, 07.02.2024 - Celebrul avocat american Howard Jacobs, care a aparat numeroși sportivi in cazuri de dopaj, inclusiv pe Maria Șarapova și pe Lucian Bute, o va apara pe Simona Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) din Elveția, in audierile care incep miercuri, 7 februarie, a relatat Euronews Romania.Howard Jacobs…

Adversarul Romaniei din Cupa Davis: „Vreau sa caștig un Grand Slam și o medalie olimpica”

12:25, 03.02.2024 - ​Stefanos Tsitsipas se dueleaza cu echipa Romaniei in Cupa Davis, iar grecul a afirmat ca are obiective marețe pentru 2024, sezon in care spera sa obțina primul sau titlu de Grand Slam și o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris.

Korda il invinge pe Krutykh și aduce primul punct pentru SUA in meciul de Cupa Davis cu Ucraina

23:25, 01.02.2024 - Sebastian Korda a reușit joi o victorie muncita in fața ucraineanului Oleksii Krutykh, cu 6-3, 6-7(3), 6-4, pentru a aduce primul punct pentru Statele Unite in ziua de deschidere a meciului de calificare in Cupa Davis, impotriva Ucrainei.

Holger Rune se desparte de fostul antrenor al lui Roger Federer, dupa nici doua luni de colaborare

10:30, 31.01.2024 - Holger Rune și-a propus sa caștige primul sau Grand Slam in 2024, dar a fost eliminat inca din turul al doilea de la Australian Open și mama tanarului danez a anunțat ca acesta nu va mai fi antrenat de Severin Luthi, cel care i-a fost alaturi timp de 15 sezoane lui Roger Federer.

Novak Djokovici a fost eliminat de la Australian Open: „Vis spulberat de a cuceri al 25-lea sau trofeu de Grand Slam”

11:36, 26.01.2024 - Tenismanul sarb Novak Djokovic, campionul en titre de la Australian Open si detinatorul recordului de trofee cucerite la aceasta competitie (10), a fost eliminat in semifinalele turneului de Mare Slem de la antipozi, fiind invins in patru seturi, 6-1, 6-2, 6-7 (6/8), 6-3, de italianul Jannik Sinner,…


Ce parere ai despre aceasta stire?