Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rock pentru Revolutie cu Phoenix, Pro Musica si Vest Phoenix Cover in centrul Timisoarei

Publicat:

In 20 decembrie 1989, Timișoara a devenit primul oraș liber de comunism din țara. La 28 de ani de la revoluție, primaria le face timișorenilor cadou concertul Rock for Revolution, „in memoria celor care au cazut pentru libertate in decembrie 1989”.

„Ziua de 20 decembrie a insemnat iesirea masiva a timisorenilor in strada, ziua in care orasul nostru a devenit liber, dupa ce a platit cu sange, acum 28 de ani, libertatea unei natiuni. Prin HCL 179/25.05.2010, s-a declarat ziua de 20 decembrie, zi de importanta locala”, transmit reprezentanții municipalitații.

Pe scena vor urca Vest…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat depistat de polițiștii locali dupa ce a sustras un transpalet de la Targul de Paște din Piața Libertații

09:46, 08.04.2024 - Barbat depistat de polițiștii locali dupa ce a sustras un transpalet de la Targul de Paște din Piața Libertații. Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului, au observat un barbat care...

Barbat, prins cand incerca sa fure un utilaj de la Targul de Pasti din Timisoara

09:10, 08.04.2024 - Politistii locali din Timisoara au prins in weekend un barbat care incerca sa fure un transpalet pe care l-a luat din spatele scenei din Piata Libertatii de la Targul de Pasti. „Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului,…

Targul de Pasti din Timisoara, deschis oficial cu alai si un concert in Piata Libertatii (foto)

20:16, 31.03.2024 - Cea de-a XV-a ediție a Targului de Paști din Timișoara s-a deschis oficial azi, cand catolicii sarbatoresc Invierea Domnului. In acest an sunt trei locatii desemnate pentru eveniment: Piata Libertatii, Piata Sfantul Gheorghe si Piata Traian. Casutele cu diverse produse vor putea fi vizitate pana in…

Targul de Pasti din Timisoara, deschis oficial cu un concert in Piata Libertatii (foto)

20:05, 31.03.2024 - Cea de-a XV-a ediție a Targului de Paști din Timișoara s-a deschis oficial azi, cand catolicii sarbatoresc Invierea Domnului. In acest an sunt trei locatii desemnate pentru eveniment: Piata Libertatii, Piata Sfantul Gheorghe si Piata Traian. Casutele cu diverse produse vor putea fi vizitate pana in…

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

O noua ediție a Targului de Paște, in Piața Libertații. Se cauta comercianți

09:35, 15.02.2024 - Piața Libertații din Timișoara va gazdui ediția din acest an a Targului de Paște. Casa de Cultura a Municipiului așteapta comercianții sa se inscrie. Vor fi disponibile aproximativ 30 de casuțe.

Patinoarul din Piața Libertații, demontat. Celelalte doua din oraș mai raman deschise cateva zile

13:11, 26.01.2024 - Patinoarul din Piața Libertații, instalat ca parte a Targului de Craciun din Timișoara, a fost demontat. Celelalte doua din oraș, de la cele doua mari centre comerciale din oraș, vor mai ramane deschise pana la finalul lunii.

„Timișoara de ieri și de azi”, vazuta printr-o calatorie cu tramvaiul. Plecari in fiecare duminica din Piața Libertații

14:15, 20.01.2024 - Reprezentanții Societații de Transport Public amintesc ca, in fiecare duminica, din Piața Libertații pleaca Tramvaiul Turistic, cel care ii plimba pe calatori atat prin cartierele istorice, cat și zonele care cu dezvoltarea cea mai dinamica din prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?