Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle va fi realizată de o creatoare de modă celebră

Publicat:

Rochia de mireasa a lui , logodnica printului Harry al , ar putea fi realizata de creatoarea de moda , din Israel, informeaza femalefirst.co.uk.Nunta printului Harry cu actrita americana va avea loc pe data de 19 mai 2018.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Nunta pentru 24 de ore in showbizul romanesc. A imbracat rochia de mireasa

22:25, 23.02.2024 - Zi importanta pentru Kamara! Solistul s-a casatorit cu iubita lui, Gabriella Nastas, pentru 24 de ore. Pe rețelele de socializare, cantarețul și-a surprins fanii dupa ce s-a afișat cu bruneta, el fiind imbracat intr-un costum elegant, iar ea in rochie alba de mireasa. Kamara s-a casatorit cu Gabriella…

Ce a putut sa faca o mireasa la propria nunta: „Atat de vulgar”. A dat frau liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitați

12:15, 27.01.2024 - O mireasa a atras criticile internauților dupa ce a publicat un videoclip cu dansul pe care i l-a pregatit soțului ei in noaptea nunții. Femeia nu s-a lasat deloc intimidata de privirile invitaților și i-a aprins imaginația mirelui cu mișcari provocatoare.

Bia Khalifa a imbracat rochia de mireasa! Se pregatește blonda de nunta?! / FOTO

21:35, 26.01.2024 - Bia Khalifa și-a luat fanii din surprindere! Dupa ce a fost implicata intr-un scandal uriaș,s e pare ca acum are alte preocupari. Blonda a imbracat rochia de mireasa și a defilat cu mult entuziasm! Se pregatește sau nu Bia Kfalifa de nunta?!


Ce parere ai despre aceasta stire?