Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au despărţit! Din nou! Ce o fi în capul lor?

Publicat:

si sunt printre cei mai iubiti actori din lume. Si-au castigat milioane de admiratori in lumea intreaga dupa ce au aparut in seria de filme "Twilight".

Cele doua staruri au facut deliciul fanilor cand au hotarat sa formeze un cuplu si in viata de zi cu zi, nu doar pe marele ecran.

Relatia lor amoroasa, insa, nu a fost tocmai pe roze. Acum, dupa patru ani impreuna, si au decis sa se desparta, potrivit publicatiei "people magazine".

Nu este pentru prima oara cand cei doi decid sa puna capat povestii…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit

09:00, 12.04.2024 - Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit Continue reading Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit at Tabu.

Vești mari pentru fanii Twilight! Robert Pattinson a devenit tata pentru prima oara / FOTO

19:10, 06.04.2024 - O noua veste emoționanta ii incanta fanii seriei Twilight! Robert Pattinson, celebrul actor cunoscut pentru rolul sau iconic din aceasta serie, a intrat intr-o noua etapa a vieții sale, devenind tata pentru prima oara.

Un cuplu vedeta anunța ca va avea un copil

11:50, 05.04.2024 - Robert Pattinson și Suki Waterhouse așteapta primul copil. Cantareața Waterhouse a anunțat ca este insarcinata. Ea are o relație cu starul din Twilight de aproximativ șase ani, potrivit Agerpres.Anunțul a fost facut printr-un mesaj publicat pe Instagram.

Robert Pattinson din filmul Amurg a devenit tatic. Cine este Suki Waterhouse, femeia care l-a facut cel mai fericit

08:40, 27.03.2024 - Celebrul actor traiește cele mai frumoase momente. Robert Pattinson din filmul Amurg a devenit tatic! El și partenera sa au devenit parinți, dezvaluriea a fost facuta in urma cu puțin timp. Cine este Suki Waterhouse, femeia care i-a schimbat viața. Robert Pattinson a devenit tatic Sunt momente emoționante…

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.

LPF a luat decizia peste capul celor de la FCSB: „Auzisem pe surse, l-am pus pe Valeriu Argaseala sa verifice”

23:10, 26.02.2024 - Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al liderului FCSB, a dezvaluit ca LPF a introdus o etapa intermediara in cadrul play-off-ului din acest sezon. FCSB este sigura ca va intra de pe prima poziție in play-off. Cu trei etape ramase de disputat din sezonul regular, bucureștenii au 10…

E oficial: „Nu mai suntem impreuna” » „Cuplul anului” s-a destramat

23:46, 25.02.2024 - Matteo Berrettini (27 de ani, 129 ATP) a anunțat ca s-a desparțit de Melissa Satta (38 de ani). Italienii atrageau atenția asupra unei crize in cuplu inca din februarie, iar jucatorul de tenis a facut acum totul oficial. Relația lui cu Melissa s-a incheiat. Cei doi erau impreuna de aproximativ un iar,…

De ce s-au desparțit Florin Ristei și Naomi Hedman. Artistul a spus tot

13:40, 19.02.2024 - Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit la finalul anului trecut. Cei doi au preferat sa nu abordeze acest subiect in public, pana acum, cand artistul a facut primele declarații in legatura cu desparțirea. Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit Florin și Naomi s-au intalnit…


Ce parere ai despre aceasta stire?