Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rezultate dezastruase la învăţătură pentru adolescenţii care fumează canabis. Un studiu o demonstrează

Publicat:

Un studiu realizat in a demonstrat ca adolescentii care fumeaza canabis au rezultate slabe la examene. De asemenea alcoolul si tigarile au un implact important atunci cand vine vorba de invatatura, informeaza .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.

Profesorii din Marea Britanie sunt disperați. Elevii adolescenți devin misogini și homofobi, influențați de mesajele lui Andrew Tate

13:15, 16.03.2024 - Adolescenții din Marea Britanie se transforma in sexiști homofobi care iși abuzeaza propriile mame, manipulați de „regele masculinitații toxice”, Andrew Tate, scrie Daily Mail care a stat de vorba cu mai mulți profesori.

63 de elevi cu rezultate bune la invațatura, provenind din centre sociale, intr-o ...

14:35, 03.03.2024 - 63 de elevi suceveni cu rezultate bune la invațatura, provenind din centre sociale, au mers intr-o excursie in județul Sibiu, excursie organizata de Asociația „EduMax" (Centru de Dezvoltare Personala și Profesionala) și Asociația „Euroactiv". Organizatorii au fost ...

Japonia și Marea Britanie, rezultate economice dezamagitoare. Ce urmeaza acum pentru economia lumii? (analiza)

10:55, 21.02.2024 - Doua mari puteri economice, Japonia și Marea Britanie, au raportat la mijlocul lunii februarie, pentru al doilea trimestru consecutiv, un produs intern brut negativ care se traduce, in teorie, in recesiune tehnica. In aceste condiții, atenția este acum indreptata catre SUA – ar putea ca cea mai mare…

Studiu: Proteinele pot prezice cu 10 ani mai devreme cine va avea dementa

07:35, 14.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters, citat de news.ro.

O companie aeriana a inceput sa cantareasca pasagerii impreuna cu bagajele de mana, inainte de imbarcarea in avion

09:26, 09.02.2024 - Compania aeriana finlandeza Finnair a inceput sa cantareasca pasagerii impreuna cu bagajele de mana, inainte de imbarcare, decizie care a starnit controverse. Inițiativa, lansata de la Helsinki, a atras deja peste 500 de clienți voluntari, dar și critici, scrie Daily Mail.Finnair, care ofera zboruri…


Ce parere ai despre aceasta stire?