Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REVISTA BLOGURILOR: Mioritica dispariție a doamnei Guerrilla.

Publicat:

Chinezu deschide revista blogurilor de marți cu o Scrisoare deschisa adresata olimpicilor romani. scrie despre un Concurs pentru cei care-i apreciaza pe romani. Un fel de #casastiti. scrie despre cum Dintr-o ruina au facut o casa șarmanta, cu incaperi lungi și inguste bine organizate. Zoso scrie despre Mioritica dispariție a doamnei Guerrilla. scrie: Plec in tabara, in . ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cinci infrangeri intr-o zi pentru romani la Europenele de tineret de la Porec

23:15, 10.04.2024 - Toti cei cinci pugilisti romani care au urcat in ring miercuri la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Porec (Croatia) au suferit infrangeri.La masculin, Matei Nastasiuc a fost invins in sferturile cat.

Sase elevi romani au luat aurul la un concurs NASA. Proiectul lor: o sera de soia pe Marte

12:45, 06.04.2024 - O echipa de elevi din Constanta a castigat aurul la un concurs NASA. Tinerii au uimit juriul Statelor Unite ale Americii cu proiectul lor – o sera de soia pe Marte. Premierea se va face la Los Angeles in luna mai, iar pentru deplasare elevii au nevoie de aproape 20.000 de euro, potrivit Observatornews.ro.…

Vești bune pentru romani! Zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța, reluate de Ryanair

22:50, 04.04.2024 - Vești bune pentru romani! Incepand cu luna iunie a acestui an, reprezentanții companiei aeriene Ryanair a anunțat ca va relua zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța.

Cum se scrie corect ”taceți” sau ”taceți”. Greșeala facuta de mulți romani

22:50, 03.04.2024 - Limba romana este extrem de frumoasa, dar și complicata. Gramatica poate crea multe probleme nativilor mai ales in ceea ce privește forma unor cuvinte. Iata care este varianta corecta pentru verbul „a tacea”.

DEALERI ROMANI IMPLICAȚI Acuzați de comandarea importului a 440.000 de comprimate de Diazepam, Alprazolam și Clonazepam

13:05, 02.04.2024 - Frecvent, aceste pastile sunt consumate impreuna cu bauturi alcoolice sau alte substanțe stimulante ale sistemului nervos central The post DEALERI ROMANI IMPLICAȚI Acuzați de comandarea importului a 440.000 de comprimate de Diazepam, Alprazolam și Clonazepam first appeared on Informatia Zilei .

Doi romani și un strain au fost prinși in timp ce vindeau droguri de mare risc

16:20, 30.03.2024 - Doi romani și un strain au fost prinși in Cluj Napoca, in timp ce vindeau droguri de risc și mare risc. Asupra lor au fost gasite și importante sume de bani. Unul dintre ei avea acasa droguri ascunse printre produse alimentare

Cum se scrie corect: „Nu fi suparat” sau „Nu fii suparat”. Foarte mulți romani greșesc

12:20, 10.03.2024 - Limba romana este una destul de ușoara, insa poate parea foarte grea pentru cei care nu o cunosc. Astazi iți vom spune cum se scrie corect „Nu fi suparat” sau „Nu fii suparat”. Foarte mulți romani greșesc!


Ce parere ai despre aceasta stire?