Rețete: Paste cu cremă de brânză
Publicat:Ingrediente
400 g spaghete
75 g unt
2 morcovi
100 g crema de branza
1 legatura marar
50 g branza de burduf
sare
3-4 frunze busuioc
cimbru uscat
1. Se pun pastele sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scot intr-o sita, se dau prin 2-3 jeturi de apa rece, apoi se lasa la scurs.
2. Separat, se curata morcovii, se taie si se calesc in unt. Se stropesc cu putina apa si se fierb inabusit. Se condimenteaza cu sare, cimbru uscat si busuioc verde.
3. Intr-un bol, se pune crema de branza, mararul tocat…
Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…
Sursa articol: libertatea.ro
Stiri pe aceeasi tema
Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare
09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…
Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic
08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…
Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie
11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…
Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit
12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…
REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere
16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…
Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas
20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…
Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute
08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…
Preparate cu telemea – 3 rețete super gustoase și simplu de facut
15:40, 26.01.2024 - Știai ca branza telemea da gust și savoare mancarurilor? Daca vrei sa gatești ceva interesant, urmatoarele recomandari de rețete ar putea sa iți starneasca interesul și sa… te puna la treaba. Important aici este sa alegi o branza telemea de calitate și super gustoasa pentru ca preparatele tale sa iasa…