Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Retete de vara – Inghetata tiramisu

Publicat:

Ingrediente: 1 cana zahar 1 ½ cani cafea espresso 1/3 cana lichior de cafea (Kahlua) 1 blat de tort (pandispan) sau 300g piscoturi de sampanie ¼ cana pulbere de cafea fin macinata 1 kg inghetata de cafea 1 kg inghetata de cacao sau de vanilie fulgi de ciocolata pentru ornare Puneti zaharul si 2/3 cana apa intr-un vas, la foc mic. Amestecati din cand in cand, adaugati espresso si lichiorul, amestecati si lasati apoi amestecul la racit. Taiati blatul de tort in doua foi pe orizontala si puneti o foaie intr-o tava rotunda, mai inalta, tapetata cu folie de plastic. Daca folositi piscoturi, asezati…

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Omleta japoneza in straturi. De ce este tamagoyaki atat de populara in intreaga lume?

17:46, 13.02.2024 - Tamagoyaki, o rețeta de baza in Japonia, este realizata prin rularea cu grija a mai multor straturi subțiri de ou gatit intr-o tava dreptunghiulara, asemenea unei omlete.In mod tradițional, ar fi nevoie și de o tigaie speciala, dar poate fi folosita și una normala, antiderapanta, de 20 centimetri.Exista…

Rețeta de ciorba cu cartofi și afumatura a lui chef Florin Dumitrescu: „Puneți la calit legumele in puțin ulei, dar nu le rumeniți”

23:50, 11.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucatari de la noi din țara. Cunoscutul bucatar este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde pastreaza legatura cu urmaritorii sai din mediul online, impartașind cu aceștia cele mai gustoase rețete. De data aceasta, chef…

Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasa. Rețeta tradiționala ungureasca

12:10, 05.02.2024 - Ingrediente- 1 kg de pulpe de pui, taiate in bucați potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pasta de roșii- 1 lingura de faina- 1 lingurița de boia dulce- 1/2 lingurița de boia iute- 500 ml supa de pui sau apa calda-…

Cornulețe cu vișine, un desert romanesc autentic, extrem de delicios. Se topesc in gura!

09:30, 24.01.2024 - Cornulețe cu vișine - IngredientePentru aluat:- 250 g unt rece, taiat cubulețe- 500 g faina- 100 g zahar pudra- 2 oua- o lingurița extract de vanilie- un praf de sarePentru umplutura:- 400 g vișine, fara samburi- 100 g zahar- o lingurița de faina- coaja rasa de la o lamaiePentru decor:- zahar pudra…

Cornulețe cu vișine, un desert romanesc autentic și extrem de delicios. Se topesc in gura!

09:26, 24.01.2024 - Cornulețe cu vișine - IngredientePentru aluat:- 250 g unt rece, taiat cubulețe- 500 g faina- 100 g zahar pudra- 2 oua- o lingurița extract de vanilie- un praf de sarePentru umplutura:- 400 g vișine, fara samburi- 100 g zahar- o lingurița de faina- coaja rasa de la o lamaiePentru decor:- zahar pudra…


Ce parere ai despre aceasta stire?