Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețete de Revelion de la Horia Vîrlan: salată de boeuf, mere în aluat și prăjitură cu miere și nuci

Publicat:

Rețete de Revelion de la – iata de ce ai nevoie pentru ca masa festiva dintre ani sa fie pe placul tuturor! Indragitul bucatar-vedeta de la Prima TV, care ne-a dezvaluit recent și secretele celor mai bune muraturi , ne-a impartașit acum rețetele dupa care face in fiecare an cea mai gustoasa salata de boeuf, mere aromate in aluat și o delicioasa prajitura cu miere și nuci. SALATA DE BOEUF “Salata de bouef nu lipsește de pe aproape nici o masa de Revelion, in țara noastra. Aceasta nu are nimic de-a face cu salata franțuzeasca al carei nume il poarta, dar este atat de gustoasa și, pana…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Dieta Otiliei Bilionera, fosta concurenta Survivor Romania. Cum se menține in forma. „Toate sub suprevegherea medicului. Poate fi periculos”

16:15, 28.03.2024 - Otilia Bilionera, in varsta de 31 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste autohtone, cu un succes rasunator peste hotare. Fosta concurenta de la Ferma, show difuzat de Pro Tv, se menține intr-o forma de invidiat și a dezvaluit care este secretul ei atunci cand vine vorba de alimentatie.Intr-un…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Gogoșile, desertul de care nu ne saturam niciodata (P)

19:10, 15.02.2024 - Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume Hansen Gregory a inventat gogoșile pe o nava in…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Greșeala pe care o fac aproape toți romanii. Cand trebuie pusa, de faps, sarea pe cartofii prajiți

18:55, 06.02.2024 - De-a lungul timpului au existat multe controverse privind aceasta practica. Numeroase gospodine și bucatari pasionați adauga sare pe cartofi in timpul procesului de prajire, insa specialiștii in gastronomie dezvaluie ca aceasta metoda nu este cea mai eficienta.Potrivit experților culinari, daca adaugam…

Cum faci celebra salata de sfecla roșie OLENKA. Secretul pe care multe gospodine nu-l știu

17:45, 30.01.2024 - Aceasta rețeta este perfecta pentru conservarea sfeclii pentru iarna, transformand-o intr-un deliciu culinar ce poate fi savurat in orice moment.Ingrediente: -sfecla roșie: 4 kg- morcov, ceapa și ardei dulce: 500 g fiecare- roșii: 1,5 kg- usturoi: 200 g- ulei rafinat de floarea soarelui: 500 ml- oțet…


Ce parere ai despre aceasta stire?