Retete cu peşte delicioase pentru masa de Revelion 2018
Publicat:RETETE PESTE REVELION. Zice-se din batrani ca in noaptea de Revelion e musai sa mancam peste. Asta ne va face sa fim tot anul alunecosi, scapand cu bine din orice situatie. Nu stiu in ce masura superstitia ajuta sau nu, clar e destul de simpatica, dar cred ca motivul pentru care pestele nu trebuie sa lipseasca dintr-un meniu festiv este acela ca e gustos, usor, iar gustul preparatelor cu peste este el in sine o sarbatoare a papilelor gustative. Am alcatuit pentru voi o selectie din retetele cu peste sau cu fructe de mare publicate pana acum. Retetele pe care vi le propun sunt pe toate gusturile…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Orez cu fructe de mare
00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…
Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla
10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…
Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti
17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…
Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti
10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…
Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal
09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…
Rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Preparatul pe care sa-l gatești in seara de Valentine's Day
21:00, 14.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi partenerul in seara de Valentine's Day, dar nu ai idee ce sa gatești, atunci pregatește rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Este un preparat delicios pentru Ziua Indragostiților. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare, dar și care…
Plachia de pește, rețeta rapida și delicioasa. Ce condimente pui ca sa iasa gustoasa, cat o ții la cuptor
18:45, 13.02.2024 - Poți folosi pastrav, crap, macrou sau chiar somon, iar rezultatul va fi intodeauna senzațional. Plachia de pește iese delicioasa folosind cateva ingrediente care dau savoare preparatului. Mai mult decat atat, se gatește rapid.
Cum prepari delicioasele chiftelute marinate. Copiii iubesc aceasta rețeta: care este secretul
11:20, 29.01.2024 - Ingrediente:- 500 grame carne de vitel tocata- 250 grame carne de porc tocata- 2 morcovi rasi- 2 cartofi fierti si pasati- 2 cepe- 1 felie paine (inmuiata intr-un castronel de lapte, cat sa o acopere)- 2 oua- 1 legatura marar tocata/taiata marunt- sare si piper- o cana faina pentru tavalitul chiftelelor…