REŢETA ZILEI: Tort glossy de ciocolată

Publicat:
REŢETA ZILEI: Tort glossy de ciocolată

Ingrediente: 125 g ciocolata neagra 125 g unt 250 g zahar 350 g faina cu agent de crestere 15 g cacao 1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar 1 lingura otet de vin alb 250 ml lapte 2 oua Pentru crema si topping: 275 g ciocolata neagra 300 ml frisca lichida 4 linguri coniac. Mod de preparare: 1. Preincalziti cuptorul la 160 de grade. Rupeti ciocolata in bucati si topiti-o la Bain-Marie sau in cuptorul cu microunde. Adaugati untul si amestecati pana la omogenizare.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol si foto: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Retete de vara – Salata cu cus-cus

15:57, 26.08.2015 - Ingrediente: 400g cus-cus 3 rosii mari 1 leg frunze de rucola, spanac tanar, macris etc. 1 ardei gras rosu 2 cepe 1 morcov 100g masline verzi si kalamata 300g telemea de capra 100ml ulei de masline zeama de la 2 lamai sare, piper Puneti la fiert 1,5l apa, adaugati sare, piper si cand incepe sa clocoteasca,…

O japoneza a innebunit tot globul cu prajitura asta din 3 ingrediente Cum faci prajitura japoneza numai din ciocolata, branza și ou

17:11, 16.06.2015 - INGREDIENTE 3 oua 120 g ciocolata alba 120 g crema de branza nesarata PREPARARE Cheesecake japonez din numai 3 ingrediente: desert ușor, rapid și extrem de gustos, care a devenit tot mai popular in ultima vreme. Incearca-l și vei vedea de ce! Separați albușurile de galbenușuri. Puneți albușurile la…

(P) Intalniri de business neconventionale

11:42, 17.07.2015 - Cafeaua sau espresso-ul din sala de intalniri au devenit lucruri obisnuite insa exista solutii sa reinventati aceasta bautura pentru a va impresiona colegii sau partenerii de afaceri. 0  0 0 0 0 0 Iata cateva exemple: Spicy marocchino Versiunea picanta si revigoranta a unui…

Cum facem cea mai buna ciorba ardeleneasca de porc. Reteta recomandata de Bogdan Roman, sibianul care a facut senzatie la Masterchef

03:00, 05.07.2015 - Bogdan Roman, sibianul care a facut senzatie la Masterchef, a dezvaluit pentru Adevarul cum se prepara cea mai buna ciorba ardeleneasca de porc.    „Aveti nevoie de jumatate de kilogram de spata de porc, 3-4 coaste afumate (cat sa-i dea aroma de Ardeal), 2 cepe faine, o bucata de telina cam…

Pui thailandez cu usturoi

11:29, 19.08.2015 - Publicitate Ingrediente 500 g piept de pui (taiat in bucațele) 4 caței de usturoi tocați marunt 55 g zahar brun zeama de la o lamaie/lime 1 lingura piper negru 1 lingurița sare o mana de coriandru (proaspat tocat fin) 1 castravete feliat 1 ardei iute roșu taiatmarunt…

Cum sa prepari cel mai bun ketchup

06:52, 24.08.2015 - Cui nu-i place ketchup-ul? Merge de minune cu pizza, peste un sandviș sau omleta, insa ceea ce gasim in comerț nu poate satisface dorința ta de a manca sanatos. Majoritatea sosurilor, de acest tip, conțin sub 40% roșii, așa ca daca vrei sa știi exact ce mananci, mai bine te pui chiar tu pe treaba. E…

Reteta de vara – Vinete umplute

15:57, 07.08.2015 - Ingrediente: 4 vinete mai mari 3 capatani de usturoi 300g telemea desarata 1 lingurita seminte de chimen zdrobite 1 legatura de marar verde 3 linguri de ulei de masline Taiati telemeaua in bastonase, puneti-le intr-un castron, stropiti-le cu ulei si presarati-le cu chimenul. Lasati-le in repaus. Coaceti…

Retete de vara – Inghetata tiramisu

17:55, 18.08.2015 - Ingrediente: 1 cana zahar 1 ½ cani cafea espresso 1/3 cana lichior de cafea (Kahlua) 1 blat de tort (pandispan) sau 300g piscoturi de sampanie ¼ cana pulbere de cafea fin macinata 1 kg inghetata de cafea 1 kg inghetata de cacao sau de vanilie fulgi de ciocolata pentru ornare Puneti zaharul si 2/3 cana…

Retete de vara – Tarta cu legume!

17:58, 03.09.2015 - Ingrediente: 4 dovlecei 4 morcovi 1 telina 3 leg ceapa verde 150g cascaval 50g telemea 100ml smantana 2 radacini de pastarnac 1 leg marar verde sare, piper                                             Curatati legumele, spalati-le si taiati-le marunt, in bastonase sau cubulete. Topiti untul si caliti…

Cea mai buna visinata facuta in casa!

15:40, 03.07.2015 - Visinata este, de fapt, un macerat alcoolic, pe baza de fructe si zahar. Va puteti produce singuri visinata acasa respectand cateva indicatii simple. Reteta de visinata Portii: 2-2,5 litri. Timp de preparare: 10 saptamani (cu tot cu perioada de macerare) Ingrediente: 3 kilograme visine 1,2 kilograme…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru azi 04 septembrie 2015
Bucuresti19°C | 35°CCer senin
Iasi18°C | 33°CCer senin
Cluj-Napoca16°C | 30°Cposibil furtună cu descărcări electrice
Timisoara18°C | 32°CCer parţial noros
Constanta20°C | 28°CCer senin
Craiova19°C | 34°CCer senin
Brasov14°C | 28°CDescărcări electrice
Baia Mare17°C | 27°CDescărcări electrice
alte orase..

Loto 6/49

6/49

03.09.2015

15

10

26

9

6

47

cat. numar castiguri valoare castig report
1 (6/6) REPORT 194.764,80 16.548.899,56
2 (5/6) 9 10.820,26 -
3 (4/6) 362 269,01 -
4 (3/6) 7.288 30,00 -
Fond total de castiguri: 16.962.304,36

Curs Valutar

Cursul valutar din 20 august 2015
USD 3.9746
EUR 4.4362
CHF 4.129
GBP 6.2075
CAD 3.0219
XAU 145.452
JPY 3.2086
CNY 0.6221
AED 1.0821
AUD 2.9015
MDL 0.2116
BGN 2.2682