REŢETA ZILEI: Tort glossy de ciocolată

Publicat:
REŢETA ZILEI: Tort glossy de ciocolată

Ingrediente: 125 g ciocolata neagra 125 g unt 250 g zahar 350 g faina cu agent de crestere 15 g cacao 1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar 1 lingura otet de vin alb 250 ml lapte 2 oua Pentru crema si topping: 275 g ciocolata neagra 300 ml frisca lichida 4 linguri coniac. Mod de preparare: 1. Preincalziti cuptorul la 160 de grade. Rupeti ciocolata in bucati si topiti-o la Bain-Marie sau in cuptorul cu microunde. Adaugati untul si amestecati pana la omogenizare.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol si foto: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Reteta vegetariana pentru o vara racoroasa – vinete umplute

19:04, 11.08.2016 - Vara avem nevoie de alimente cat mai usoare, dar totusi hranitoare. Avand in vedere ca este sezonul in care avem legume proaspete la discretie, ne-am gandit sa profitam si sa va impartasim o reteta lacto-vegetariana perfecta pentru aceasta perioada. Reteta noastra este pentru 6 portii, iar timpul aproximativ…

Cea mai buna inghetata de vanilie cu sos de ciocolata

12:32, 01.07.2016 - Inghetata de vanilie cu sos de ciocolata – Ingrediente (6 portii) 500 ml lapte 1 lingurita extract de vanilie 6 galbenusuri 200 g zahar 300 ml frisca lichida Pentru decor topping de ciocolata Afla cum se prepara inghetata de vanilie, cu sos de ciocolata.…

Papanasi cu smantana si dulceata. Cum se prepara dupa o reteta din Bucovina

16:38, 13.09.2016 -  Papanasii cu smântâna si dulceata sunt un desert delicios. O gospodina din Bucovina a facut publica reteta traditionala a papanasilor cu brânza, smântana si dulceata. Ingrediente: 500 grame brânza grasa de vaci 100…

VIDEO / RETETA ZILEI: Sambata - Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure

12:08, 23.07.2016 - Vrei ceva gustos, dulce-acrisor si care sa nu aiba nevoie de coacere? Îti prezentam mai jos cum sa faci tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure. Ingrediente: 400 g de biscuiti 150 g de unt topit 200 g de ciocolata cu lapte si cappuccino 100 g de ciocolata…

Ai pofta de ceva dulce? Incearca rețeta de pandișpan cu ciocolata, crema de branza și fructe: Un deliciu!

17:07, 10.07.2016 - Vladut, bucatarul de la Neatza, iți propune un preparat delicios care conține pandișpan cu vișine și ciocolata, crema de branza, zmeura, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Culorile iubirii”.

Cum sa faci cea mai gustoasa prajitura cu ciocolata si capsuni

14:52, 22.08.2016 - Cum sa faci cea mai gustoasa prajitura cu ciocolata si capsuni – Ingrediente   Pentru blat 3 oua, la temperatura camerei 1 cana zahar ½ cana ulei 1½ cana iaurt 2¼ cani faina ¼ cana cacao 1 lingurita praf de copt 1 lingurita esenta de vanilie   Pentru ganasul de ciocolata ½ cana smantana ¾…

Rețete de tiramisu. 10 minunate rețete de tiramisu

09:58, 26.07.2016 - Rețete de tiramisu. Tiramisu este un desert usor, gustos si rafinat. Exista multe rețete de tiramisu, iar Libertatea.ro iți ofera o colecție de 10 variante pe care le poți incerca pentru a-ți impresiona familia sau prietenii. Tiramisu este o prajitura deosebita, despre care toata lumea are impresia…

Cea mai gustoasa placinta cu pere si vanilie

09:18, 29.08.2016 - Cea mai gustoasa placinta cu pere si vanilie – Ingrediente Pentru aluat 250 g faina 125 g unt 1 ou 1 praf sare Pentru crema 300 g smantana 3 galbenusuri 2 linguri faina 150 g zahar 1 esenta de vanilie 6 pere fulgi ciocolata (pentru decor)…

Cel mai bun chec cu ciocolata

12:18, 22.09.2016 - Cel mai bun chec cu ciocolata – Ingrediente (1 chec) 250 g faina 350 g zahar 2 oua 250 g iaurt 250 ml ulei coaja rasa de la 2 lamai coaja rasa de la 1 portocala 1 ciocolata neagra Pentru glazura 1 ceasca smantana 1 cana fulgi de ciocolata …

Cum se prepara aromata inghetata de cafea preferata de Principesa Margareta a Romaniei, dupa reteta mostenita de la bunica sa, Regina Elena

07:57, 04.08.2016 - Principesa Margareta a Romaniei, prima fiica a Majestatilor Lor Regele Mihai I si regretata Regina Ana ai Romaniei, ofera in “Carte Regala de Bucate” secretele prepararii unor delicii intalnite pe mesele caselor regale europene.  Printre acestea se numara si delicioasa inghetata facuta…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru azi 26 septembrie 2016
Bucuresti9°C | 19°Cposibil furtună cu descărcări electrice
Iasi8°C | 18°CCer în general noros
Cluj-Napoca6°C | 19°CCer senin
Timisoara7°C | 21°CCer senin
Constanta12°C | 20°Cposibil ploaie
Craiova8°C | 19°CCer senin
Brasov5°C | 17°CCer parţial noros
Baia Mare6°C | 19°CCer senin
alte orase..

Loto 6/49

Detalii castiguri la 6/49 din 25.09.2016

CAT. Numar castiguri Valoare castig Report
I (6/6) REPORT 345.406,80 5.079.589,04
II (5/6) 5 34.540,68 -
III (4/6) 291 593,48 -
IV (3/6) 7.050 30,00 -
Fond total de castiguri: 5.636.495,84

Curs Valutar

Cursul valutar din 23 septembrie 2016
USD 3.9652
EUR 4.447
CHF 4.0875
GBP 5.1592
CAD 3.0397
XAU 170.415
JPY 3.9295
CNY 0.5945
AED 1.0795
AUD 3.0256
MDL 0.1999
BGN 2.2737