Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Piure din legume şi carne de pui

Publicat:

Mod de preparare Piure zambaret din legume si carne de pui

Legumele se curate, se spala si se pun la fiert intr-un litru de apa, impreuna cu carnea. Dupa  aproximativ  5 minute se scoate brocoli si conopida ( acestea nu trebuie sa fiarba nult, mai mult sa fie oparite). Dupa ce fierb celelalte legume si carnea se scot, se scurg si se paseaza la blender  (in afara de ceapa). Apoi se adauga  smantana si se mai amesteca putin pana se omogenizeaza.  Piureul se pune intr-un castronel si se poate  decora cu bucatele de maslina, ca sa fie mai atractiv pentru bebelus!

Supa o strecuram…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Nu mai pune apa in piureul instant. Ingredientele de aur cu care poți inlocui, va fi mai aromat

00:00, 10.03.2024 - Nu mai prepara piureul instant cu apa. Inlocuiește lichidul cu un alt aliment de „aur”. Va schimba complet gustul preparatului final. Textura compoziției cremoase va fi mai bogata. Toata lumea se va ridica mulțumita de la masa. Afla in continuare cum trebuie sa procedezi. Nu mai folosi apa cand prepari…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Ciorba de burta, rețeta orginala. Ingredientele care ii dau savoarea

18:25, 25.01.2024 - Ciorba de burta este una dintre cele mai apreciate și emblematice preparate din bucataria romaneasca, fiind cunoscuta pentru gustul sau bogat și textura sa unica. Aceasta ciorba de burta delicioasa are la baza un ingredient principal deosebit – burta, care este stomacul de vita. Deși pentru unii poate…

Ce sa presari in tava de friptura, ca sa iasa carnea frageda. Secretul marilor bucatari din Romania

17:35, 25.01.2024 - Ce poate fi mai gustos decat o friptura frageda, suculenta, gatita la gratar, alaturi de garnitura dumneavoastra preferata. Pentru a ieși carnea frageda, trebuie sa respectați cateva reguli foarte simple. Friptura va avea un gust mult mai bun. Trucul celor mai buni bucatari pentru o friptura frageda…


Ce parere ai despre aceasta stire?