Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI – MARŢI: Ruladă din muşchi de porc cu cârnăciori şi legume! Perfectă pentru orice moment al zilei

Publicat:

În cazul în care nu mai stiti ce sa gatiti pentru micul dejun sau doar pentru o gustare rapida, rulada din muschiulet de porc cu cârnaciori si legume este preparatul pe care îl cautati. Se prepara foarte rapid si foarte usor si gustos.

Rulada de muschiulet de porc cu cârnaciori si legume este reteta pe care o cauti de mult timp. Se gateste foarte rapid si poate fi mâncata la mic dejun sau chiar la prânz sau cina, precizeaza bucataras.ro.

INGREDIENTE:

- 1 bucata de muschi de porc
- sare, piper dupa gust
- 1 lingura de boia…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteta de ghiveci manastiresc de legume. Iese un deliciu, doar maicutele il mai fac asa

10:00, 05.04.2024 - Suntem in Postul Paștelui, așadar va prezentam o rețeta de ghiveci manastiresc de legume. Este un adevarat deliciu și este mancarea perfecta pentru cei care aleg sa nu consume carne, oua și lactate in aceasta perioada. Acest ghiveci de legume este sanatos și plin de gust. Haideți sa vedem cum se prepara!…

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Rețeta de placinta vegana cu legume. Trebuie sa incerci aceasta delicatesa in timpul postului

00:05, 30.03.2024 - Placinta vegana cu legume este un preaprat de care poți sa te bucuri atat pe timpul postului, cat și in timpul anului, mai ales daca vrei sa pierzi cateva kilograme in plus. Este delicioasa, se gatește repede și trebuie neaparat sa o incerci! Prietenii și familia ta o vor adora!

Rețeta de dovlecei umpluți cu legume. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:45, 24.03.2024 - Este weekend și ne aflam in postul Paștelui, motiv pentru care ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de dovlecei umpluți cu legume. Este un preparat care va reuși sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de hamburger marinat. Preparatul ideal pentru zilele petrecute in familie

22:35, 27.02.2024 - Mancarea de tip fast-food este foarte populara, dar are și o mulțime de calorii. Daca preferi sa gatești acasa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru tine și vei fi sigur ca știi ce consumi. Poți adauga și cartofi prajiți sau alta garnitura pentru o masa perfecta.

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de rulada cu carne tocata. Vei obține un preparat delicios

21:25, 19.02.2024 - Mesele in familie sunt speciale, astfel ca și preparatele pe care le servim trebuie sa fie la fel. Rulada cu carne tocata este delicioasa și este ideala pentru momentele speciale alaturi de cei dragi.

Rețeta de rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Un desert simplu și delicios

10:25, 05.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de o rulada delicioasa, insa nu-ți dorești sa o cumperi de la magazin, atunci ar trebui sa o faci chiar la tine acasa. Noi iți vom explica pas cu pas cum sa pregatești rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Este un desert simplu și delicios, care va reuși sa-ți incante papilele…


Ce parere ai despre aceasta stire?