Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta zilei - JOI - Supă cu pui şi praz! Dietetică şi gustoasă

Publicat:

Recomandarea noastra pentru reteta zilei de astazi este supa dietetica cu praz. Este usor de facut si potrivita pentru cei care sunt la regim. Conform bucataras.ro, ingredientele si modul de preparare sunt: 

INGREDIENTE
 
     1 bucata de cca 10 cm praz
     1/2 piept de pui
     2 morcovi potriviți
     un manunchi ciuperci pleurotus
     cca 1l apa rece
     sare dupa gust
    …

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tarta cu blat de mamaliga. O rețeta gustoasa, de post

09:05, 15.04.2024 - Cu siguranța ți s-a intamplat sa-ți ramana din mamaliguța pregatita pentru pranz sau cina. Și daca nu ai alta idee ce sa faci din ea, iți propunem rețeta noastra de tarta cu blat de mamaliga.

Rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:05, 10.04.2024 - Pentru aceasta zi de miercuri ți-am pregatit o rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Iți vom spune pas cu pas cum sa gatești aceasta mancare gustoasa. Este preparatul de post care va reuși sa te surprinda și iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa…

O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

10:01, 10.04.2024 -  Gospodinele pot sa prepare pentru micul dejun cea mai gustoasa rețeta de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informatia Zilei .

REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume

10:50, 11.03.2024 - Rețeta poate fi adaptata in funcție de preferințe, iar legumele proaspete sunt esențiale pentru a obține cea mai buna textura și gust. The post REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume first appeared on Informatia Zilei .

REȚETA GUSTOASA  Somon afumat

14:16, 03.03.2024 - Aceasta rețeta se remarca prin echilibrul gusturilor și prin beneficiile nutriționale ale ingredientelor utilizate. The post REȚETA GUSTOASA  Somon afumat first appeared on Informatia Zilei .

Plachia de pește, rețeta rapida și delicioasa. Ce condimente pui ca sa iasa gustoasa, cat o ții la cuptor

18:45, 13.02.2024 - Poți folosi pastrav, crap, macrou sau chiar somon, iar rezultatul va fi intodeauna senzațional. Plachia de pește iese delicioasa folosind cateva ingrediente care dau savoare preparatului. Mai mult decat atat, se gatește rapid.

Rețeta de salata de fructe – cum faci un desert sanatos

19:35, 04.02.2024 - Salata de fructe este un desert delicios și racoritor și, in același timp, o sursa minunata de vitamine și minerale. Descopera unele dintre cele mai apreciate rețete de salata de fructe, pentru a te bucura de acest desert in orice anotimp.De ce este bine sa consuma fructe și cateFructele nu sunt doar…

Croissante cu ciocolata: rețeta gustoasa și rapida cu aluat foietaj

11:00, 28.01.2024 - Croissantele franțuzești sunt un deliciu și le poți prepara destul de ușor acasa, daca inca nu te-ai incumetat sa le faci. Aluatul iese pufos și foarte aerat. Exista un secret care face ca rezultatul sa fie impresionant.


Ce parere ai despre aceasta stire?