Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETA ZILEI: Gogoși sănătoase cu dovleac! Desertul delicios al toamnei

Publicat:

Gogoși! Cine nu iubește niște gogoși delicioase și ușor de preparat? Chiar și așa, este posibil sa te fi saturat de cele tradiționale. Prin urmare, avem o rețeta perfecta, care aduce gusturile de sezon la tine in farfurie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregatit in timpul postului

23:26, 18.04.2024 - Deserturile sunt preferate de mulți romani, astfel ca sunt preparate des. Rețeta de mai jos este ideala pentru toți pretențioșii, iar gustul te va face sa te indragostești. Se prepara simplu și nu vei avea nevoie de multe ingrediente.

Cat lapte și cat ulei trebuie sa pui in chec pentru a ieși pufos. Rețeta veche de 25 de ani

22:45, 28.02.2024 - Desertul de suflet al romanilor, un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar o rețeta ce le da multora batai de cap. Pentru a fi sigur ca nu dai greș niciodata cand il prepari, este important sa ții cont de doua detalii importante. Afla, din randurile de mai jos, cat lapte și cat […] The…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de turta dulce fara zahar. Un desert delicios, cu puține calorii

00:00, 17.02.2024 - Turta dulce este unul dintre preparatele potrivite pentru a-i rasfața pe cei dragi, mai ales intr-o zi de weekend de iarna. De obicei, acest desert are multe calorii, motiv pentru care trebuie sa o incerci pe cea fara zahar. Iata cum se prepara rețeta de turta dulce fara zahar și cate calorii are.

Rețeta de tarta cu caramel. Desertul pe care sa-l pregatești de Valentine's Day

09:35, 13.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi persoana iubita cu un desert delicios de Valentine's Day, atunci pregatește tarta cu caramel. Este un preparat delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tort cu portocale. Desertul este delicios pentru zilele speciale petrecute in familie

11:20, 11.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, atunci pregatește tortul cu portocale. Este un desert delicios pentru zilele speciale petrecute in familie. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tocanița de dovleac. Cum sa pregatești acest preparat delicios și extrem de sanatos

08:36, 29.01.2024 - Este luni și cu siguranța vrei sa pregatești un preparat delicios și extrem de sanatos, motiv pentru care noi ți-am pregatit cea mai simpla rețeta pentru tocanița de dovleac. Daca nu ai mancat pana acum acest preparat, atunci este momentul perfect sa o faci, deoarece vei ramane uimit de gustul pe care…

Rețeta de ciorba cu varza de Bruxelles. Un preparat delicios și extrem de sanatos

09:50, 26.01.2024 - Daca vrei sa te bucuri in acest weekend de un preparat gustos și extrem de sanatos, atunci pregatește ciorba cu varza de Bruxelles. Este o rețeta simpla și care va reuși sa te impresioneze. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?